Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός 1-0: Άλμα εξάδας για τους Αρκάδες

Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός 1-0: Άλμα εξάδας για τους Αρκάδες

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε του Πανσερραϊκού με 1-0 για την 13η αγωνιστική της Super League και έκανε άλμα εξάδας στο πρωτάθλημα.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις, ο Μπαρτόλο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Χόβαν και έστρωσε στον Μιριτέλο ο οποίος με κενή την εστία έδωσε τη νίκη στον Αστέρα Τρίπολης με 1-0.

Οι Αρκάδες με αυτή τη νίκη ανέβηκαν στην 6η θέση με 17 βαθμούς και «πάτησε» στη ζώνη των playoffs της Super League.

Διαβάστε επίσης: Ρεάλ Μαδρίτης – Γρανάδα 2-0: Ντίας και Ροντρίγκο διατήρησαν την «Βασίλισσα» στην κορυφή

Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις και ξεχάστηκε γρήγορα. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν… μία από τα ίδια με τους γηπεδούχους όμως να εκμεταλλεύονται τη μοναδική ευκαιρία μετά το τραγικό λάθος του Χόβαν.

Ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού σε ανύποπτη φάση δεν απομάκρυνε την μπάλα με τον Μπαρτόλο να του την κλέβει και να δίνει στον Μιριτέλο για το πιο εύκολο γκολ της καριέρας του σε κενή εστία.

Οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην 9η θέση με 13 βαθμούς και έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν αυτή στη ζώνη των playoffs.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Γκος (59′ Σουρλής), Μουνάφο (90+3′ Αλάγκμπε), Καλτσάς, Κρέσπι (60′ Κρεσπί), Ζουγλής (60′ Μπαρτόλο), Μάντζης (60′ Μιριτέλο).

Πανσερραϊκός: Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ, Γκοτζαμανίδης, Πηλέας (72′ Πεταυράκης), Ουντρεαόγκο, Στάικος (72′ Μορέιρα), Μούργος (84′ Τομάς), Χατζηστραβός (80′ Σοφιανός), Μασαρίποφ, Άλεξιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ