ΑΕΚ: Επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα ο Λιβάι Γκαρσία και… βλέπει Άγιαξ

ΑΕΚ: Επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα ο Λιβάι Γκαρσία και… βλέπει Άγιαξ

Ευχάριστα νέα για την ΑΕΚ από τους παίκτες που δεν είναι διαθέσιμοι για τον Άρη, αλλά θα είναι στα επόμενα ματς. Μπήκε ο Λιβάι Γκαρσία όπως και ο Αλεξάντερ Κάλενς.

Στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να τεθεί μετά το αποψινό ματς της ΑΕΚ με τον Άρη ο Λιβάι Γκαρσία! Ο άσος από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο δεν είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τους «κίτρινους», ωστόσο σήμερα προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους άλλους που δεν υπολογίζονται και… βλέπει Άγιαξ.

Ο Λιβάι ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και ο μεγάλος στόχος είναι φυσικά να προλάβει τον «τελικό» του Άμστερνταμ για την πρόκριση στο Conference League. Θα είναι φυσικά στη διάθεση του Αλμέιδα και για το προσεχές ματς του πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0: «Show» Κωνσταντέλια και τριάρα του Δικεφάλου στη Λαμία

Από εκεί και πέρα, κανονικά προπονήθηκε και ο Αλεξάντερ Κάλενς που είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και γι’ αυτό τον λόγο δηλώθηκε να εκτίσει στο ματς με τον Άρη την τιμωρία για τις κάρτες που συμπλήρωσε. Τέλος, εκτός αποστολής για το ματς με τον Άρη έμεινε ο Σέρχιο Αραούχο για προληπτικούς λόγους. Απόψε εκτός είναι επίσης οι Στάνκοβιτς, Γαλανόπουλος, Γιόνσον, Φαν Βέερτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ