ΠΑΣ Γιάννινα : Χαρούμενοι για τους διεθνείς Μανθάτη και Μαυροπάνο

ΠΑΣ Γιάννινα : Χαρούμενοι για τους διεθνείς Μανθάτη και Μαυροπάνο

Συμμετείχαν με την Εθνική Ελπίδων στο ματς με την Κροατία το απόγευμα της Δευτέρας (13/11).

Μετά το κυριακάτικο ρεπό, οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψαν στις προπονήσεις ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που θα διεξαχθεί στις 19 του μηνός και ώρα 17:15, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Πετράκη ακολούθησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης και στη συνέχεια δουλειά σε στατικές φάσεις. Για το τελείωμα η ομάδα των Ιωαννίνων έπαιξε οικογενειακό διπλό.

Επόμενη προπόνηση για τον ΠΑΣ, την Τρίτη (14/11) στις 11 το πρωί στο ΠΕΑΚΙ.

Εξάλλου οι Γιαννιώτες αισθάνονται περήφανοι για τους διεθνείς που διαθέτουν. Η αναφορά της ΠΑΕ στους Μανθάνη και Μαυροπάνο η οποίοι αγωνίστηκαν σήμερα (13/11) με την Εθνική Κ21 κόντρα στην αντίστοιχη της Κροατίας (1-1 για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού το 2019) σημειώνει: «Παράλληλα σήμερα ήταν και το παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων με την Κροατία, με τον Μανθάτη να σκοράρει και τον Μαυροπάνο να χάνει κεφαλιά με απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα».

Να σημειώσουμε ότι ο μεν Μανθάτης αγωνίστηκε για 86 λεπτά, ο δε Μαυροπάνος πέρασε αλλαγή στη θέση του συμπαίκτη του στον ΠΑΣ και τελείωσε το ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ