Ο Καρβαλιάλ «τρέχει» τις εξελίξεις

Ο Καρβαλιάλ «τρέχει» τις εξελίξεις

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ και η αξιολόγηση του ρόστερ, οι μεταγραφές που έρχονται και η έμφαση στην άμυνα

Ο Ολυμπιακός από την Τρίτη άλλαξε σελίδα και έδωσε τα «κλειδιά» της ομάδας στον Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος μαζί με τον νέο αθλητικό διευθυντή, Πέδρο Άλβες θα αποφασίσουν τις αλλαγές στο ερυθρόλευκο ρόστερ μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ο Πορτογάλος προπονητής έκανε την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες και την πρώτη του προπόνηση στον Ρέντη, ενώ αναμένεται να κάνει έναν… έλεγχο στο ρόστερ της ομάδας και να αποφασίσει πόσες μεταγραφές χρειάζονται στο λιμάνι στην περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Καρβαλιάλ γνωρίζει ότι έχει πολύ ποιότητα ο Ολυμπιακός, απλά χρειάζεται κάποιες προσθήκες που θα τον ανεβάσουν επίπεδο.

Ανάλογα, το «ξεκαθάρισμα» που θα γίνει το επόμενο διάστημα ο Ολυμπιακός αναμένεται να κάνει τουλάχιστον 4-5 κινήσεις για να ενισχυθεί. Όμως την ίδια ώρα θα έχει την ευκαιρία ο Καρβαλιάλ να αξιολογήσει και παίκτες που επί Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν αγωνιζόντουσαν σχεδόν καθόλου, όπως ο Ιβάν Μπρίνιτς, που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Γενικότερα, ο ίδιος τόνισε και στην παρουσίαση του ότι χρειάζονται αλλαγές στον Ολυμπιακό, ενώ η κατάσταση με το ρόστερ θα ξεκαθαρίσει έτσι κι αλλιώς τον Ιανουάριο. Προς το παρόν ο Καρβαλιάλ κοιτάζει μόνο το πως θα βελτιωθεί ο Ολυμπιακός με τα υπάρχοντα δεδομένα, ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάτσκα Τόπολα την επόμενη Πέμπτη (14/12), μιας και φαίνεται ότι η 14η αγωνιστική της Super League οδεύει προς αναβολή.

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε ότι θέλει μέσα από τις προπονήσεις να δώσει έμφαση στην άμυνα των Πειραιωτών και αν τη βελτιώσει, ενώ αναμένεται να δείξει και το σύστημα που θα επιλέξει να αγωνίζεται. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως θα υπάρξουν αλλαγές στον Ολυμπιακό από τον Καρβαλιάλ και την ίδια ώρα φυσικά μεταγραφική ενίσχυση, όμως προς το παρόν ο Πορτογάλος έχει το μυαλό του στα παιχνίδια και στην αξιολόγηση του ερυθρόλευκου ρόστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ