Άρης: Τα πλάνα ενόψει ΟΦΗ

Άρης: Τα πλάνα ενόψει ΟΦΗ

Ο Άκης Μάντζιος θα ξεκινήσει από τη σημερινή (14/12) προπόνηση, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του «Δασυγενείου», τις δοκιμές του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Κρήτης.

Στον κυριακάτικο (17/12) αγώνα με τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδη», έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους άπαντες στον Άρη, ενώ ο Άκης Μάντζιος θα ξεκινήσει από σήμερα τις δοκιμές, αναφορικά με την ενδεκάδα.

Σημαντική επιστροφή για τον Έλληνα τεχνικό είναι αυτή του Βερστράτε, που εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του. Ο Βέλγος μέσος αναμένεται να πάρει θέση και στο βασικό σχήμα, αντικαθιστώντας, πιθανότατα, τον Τζούρασεκ, ενώ ο Νταρίντα θα αναλάβει ρόλο επιτελικού χαφ, πίσω από τον Μορόν.

Διαβάστε επίσης: Μπακς – Πέισερς 140-126: Ρεκόρ καριέρας και οργανισμού ο Γιάννης, παραλίγο σύρραξη με Θανάση

Τρεις είναι οι επιλογές για τον προπονητή του Άρη, σε ότι αφορά τον αντικαταστάτη του τραυματία Παναγίδη, στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής. Ο Μενέντες φαντάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή ως ο πιο πιθανός για να πάρει τη θέση του, χωρίς, όμως, να μπορεί να αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο να επιλεγεί ένας εκ των Σαβέιρο ή Κάρλσον.

Αντίθετα, ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στην άμυνα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο, ο Μοντόγια το αριστερό – καθώς ο Φεράρι δεν θα προλάβει ούτε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση -, ενώ οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ