ΠΑΟΚ: Χωρίς Ζίβκοβιτς και Τάισον στην Τρίπολη ο Δικέφαλος

ΠΑΟΚ: Χωρίς Ζίβκοβιτς και Τάισον στην Τρίπολη ο Δικέφαλος

Ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει χωρίς τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τάισον στην Τρίπολη για τον σημαντικό αγώνα κόντρα στον τοπικό Αστέρα

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής της Super League απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (16/12, 17:30).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δύο σημαντικά προβλήματα να διαχειριστεί, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει σε δύο βασικούς του ποδοσφαιριστές. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν ακολούθησε την αποστολή του Δικεφάλου, αφού συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν και κρίθηκε καλύτερο να μην ταξιδέψει στη Τρίπολη.

Διαβάστε επίσης: Επιμένουν στην Ισπανία για Σεβίλλη και Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Επίσης, νοκ-άουτ για την αυριανή αναμέτρηση τέθηκε και ο Τάισον, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και θα προφυλαχτεί. Η τελευταία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι και στις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Κεντζιόρα , Εκόνγκ , Κουλιεράκης , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ