Άρης: Χωρίς Ντουκουρέ κόντρα στη Λαμία

Άρης: Χωρίς Ντουκουρέ κόντρα στη Λαμία

Χωρίς νέα προβλήματα η αποστολή του Άρη για το αυριανό (20/12) παιχνίδι με τη Λαμία, ενώ ο Άκης Μάντζιος δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ιβοριανό μέσο.

Ο Σέικ Ντουκουρέ έμεινε εκτός αποστολής για το αυριανό (20/12) εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία.

Ο Άκης Μάντζιος άφησε εκτός τον Ιβοριανό μέσο, ενώ δεν υπολογίζονται για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και οι τραυματίες Γκαρθία, Ματαρίτα, Βέλεθ, Πάβισιτς και Παναγίδης. Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ο τιμωρημένος Φεράρι, ενώ εκτός για λόγους τακτικής έμειναν και οι Δεληζησης και Σγούρος.

Διαβάστε επίσης: Λίβερπουλ: Το 17χρονο wonderkid των 50 εκατ. ευρώ που έχει «τρελάνει» τον Κλοπ (vid)

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Σ. Λαμία (20/12), στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (17:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Rupp, Djurasek, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Χριστοδουλόπουλος.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Παναγίδης, Ferrari (δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του), Manu Garcia, Matarrita, Pavicic (τραυματίες), Doukoure, Δεληζήσης, Σγούρος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ