Σε αναζήτηση διπλών… κορυφής ΠΑΟΚ και ΑΕΚ – Ντέρμπι παραμονής στα Γιάννενα

Σε αναζήτηση διπλών… κορυφής ΠΑΟΚ και ΑΕΚ – Ντέρμπι παραμονής στα Γιάννενα

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται εκτός έδρας με την Κηφισιά και με νίκη θα παραμείνει στην κορυφή της Super League, ενώ η ΑΕΚ θα ψάξει αντίδραση κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Συνεχίζονται τα παιχνίδια για την 15η αγωνιστική της Super League με τον ΠΑΟΚ να αναζητά νίκη, που θα τον φέρει μόνο πρώτο στη βαθμολογία, ενώ η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και την γκέλα στο Αγρίνιο.

Πρώτο χρονικά ματς της ημέρας είναι στα Γιάννενα, ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον Παναιτωλικό (15:00), σε ένα απόλυτο ντέρμπι παραμονής, καθώς αν οι «Αγρινιώτες» φύγουν με το διπλό θα αφήσουν στο -5 τον ΠΑΣ.

Διαβάστε επίσης: Ψάχνει… σερί στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός

Η… «μισή» ΑΕΚ δοκιμάζεται κόντρα στον Πανσερραϊκό εκτός έδρας (17:00) και αναζητά νίκη-αντίδραση, μετά τα πρόσφατα ανεπιτυχή αποτελέσματα, για να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Στο Ηράκλειο ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης θα δώσουν μία πραγματική μάχη (17:30), με τον νικητή να αποκτά προβάδισμα, στη μάχη που φαίνεται πως θα δώσουν οι δύο ομάδες για την κατάληψη της 6ης θέσης και την είσοδο στα playoffs του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ παίζει εκτός έδρας με την Κηφισιά (20:00) και πέρα από τους αμφίβολους Τάισον και Ζίβκοβιτς, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο θέμα, γνωρίζοντας πως με νίκη θα εξακολουθήσει να είναι μόνος πρώτος στην κορυφή της κατάταξης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ