ΟΦΗ: Με αρκετές απουσίες στη Θεσσαλονίκη για τον ματς με τον ΠΑΟΚ

ΟΦΗ: Με αρκετές απουσίες στη Θεσσαλονίκη για τον ματς με τον ΠΑΟΚ

Αρκετά προβλήματα έχει να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την επανέναρξη του πρωταθλήματος  και την εκτός έδρας αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της Super League (3/1, 20:00) απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Οι Κρητικοί αναμένεται να παραταχτούν με αρκετές απουσίες απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά. Ο Πέπε Μελ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Γκλάζερ, Χριστογεώργο και Αποστολάκη, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Ανδρέας Καρώ ο οποίος δεν είναι ακόμα στο 100%. Επίσης, στα πλάνα του Ισπανού προπονητή δεν βρίσκονται οι τιμωρημένοι Γκαγιέγος και Μαρινάκης.

Διαβάστε επίσης: Ολοκληρώνει το «μπαμ» ο Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Ζέλσον Μαρτίνς – «Θα δώσω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της» (vids)

Την Τρίτη (2/1) ο ΟΦΗ θα αναχωρήσει το πρωί για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα γίνει η τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα με τον Δικέφαλο.

Την 20μελή αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του τον Μάϊο του 2023, απαρτίζουν οι: Σωτηρίου, Μπάουμαν, Λάρσον, Πασαλίδης, Βούρος, Γιαννούλης, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Σημαντηράκης, Αμπάντα, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μεγιάδο, Κουτεντάκης, Μπάκιτς, Ντίκο, Φελίπε, Θεοδοσουλάκης, Μοσκέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ