Ατρόμητος – Κηφισιά 3-0: Σούπερ Περιστεριώτες, καλπάζουν για πλέι οφ

Ατρόμητος – Κηφισιά 3-0: Σούπερ Περιστεριώτες, καλπάζουν για πλέι οφ

Ο Ατρόμητος «καθάρισε» εύκολα με 3-0 την Κηφισιά, έμεινε αήττητος και στο όγδοο παιχνίδι με τον Σάσα Ίλιτς στον πάγκο του και βλέπει μέχρι και πλέι οφ.

Ήταν 22 Οκτωβρίου του 2023 όταν ο Ατρόμητος έχανε από τον ΠΑΟΚ με 2-0 στην Τούμπα. Από το επόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ανέλαβε την ομάδα ο Σάσα Ίλιτς και έκτοτε οι Περιστεριώτες πηγαίνουν… τρένο. Για τη 16η αγωνιστική της Super League ο  Ατρόμητος επικράτησε εύκολα με 3-0 της Κηφισιάς και από εκεί που προσπαθούσε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, βρίσκεται στο -4 από τα πλέι οφ.

Εφτασε τα οκτώ ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα (τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες) και τα δέκα συνολικά μαζί με δύο στο Κύπελλο. Όλα επί θητείας Ίλιτς ο οποίος άλλαξε εντελώς την εικόνα της ομάδας. Από την άλλη, η Κηφισιά δέχθηκε ακόμη μία βαριά ήττα μετά την 6άρα από τον ΠΑΟΚ στο φινάλε του 2023 και έμεινε καθηλωμένη στην προτελευταία θέση, πάνω μόνο από τον ουραγό ΠΑΣ Γιάννινα.

Διαβάστε επίσης: Όποιος δεν θέλει, όποιος δεν μπορεί, αντίο τώρα…

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς κι αφού… προειδοποίησαν στο 4′ με τον Αντζιέλσκι και στο 5′ με τον Βαλένσια (φάσεις που «έβγαλε» ο Αναγνωστόπουλος) προηγήθηκαν στο 8′ με υπέροχο πλασέ του Γιουμπιτάνα. Στο 34′ ο Τσιντώτας έβγαλε με υπερένταση το σουτ του Ματέους Σάντος, όμως ακόμη πιο δύσκολη ήταν η επέμβασή του στο 49′ στο σουτ του Μασούρα.

Στο 56′ ο Ατρόμητος πέτυχε και ένα ακόμη γκολ με τον Κούεν με έναν πανέξυπνο τρόπο. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ, το οποίο ο Βαλένσια εκτέλεσε αμέσως με πάσα προς τον Γιουμπιτάνα ενώ οι παίκτες της Κηφισιάς διαμαρτύρονταν. Η μπάλα έφτασε στον Κούεν που με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 2-0. Στο 79′ ο Βέργος έπειτα από ασίστ του Κούντε έκανε το 3-0 για τους Περιστεριώτες, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στην πρώτη νίκη τους για το 2024.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Αθανασίου, Ιμερέκοφ, Κιβρακίδης, Τζαβέλλας, Γκονθάλεθ (78΄Έρλινγκμαρκ), Φριντζόνσον (68΄Κούντε), Γιουμπιτάνα (82΄Ντιρκς), Κουέν, Αντζιέλσκι (68΄Βέργος), Βαλένσια (77΄Τζοβάρας)

Κηφισιά (Ντέιβιντ Νίλσεν): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Λαντρ, Βαφέας, Μασούρας, Ιπαλίμπο (64΄Μπιφουμά), Παπασάββας (76΄Πέιος), Κωνσταντακόπουλος, Σάντος (85΄Κλωναρίδης), Αντερέγκεν (63΄Ίλιεφ), Οζέγκοβιτς (77΄Τετέι).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ