Πάρντο: «Πρέπει να παίξουμε σαν ένας για να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»

Πάρντο: «Πρέπει να παίξουμε σαν ένας για να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»

Ο Ρούμπεν Πάρντο, μίλησε ενόψει του ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και στον ΠΑΟΚ

Άρης και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν την Κυριακή (7/1, 19:00) τα ξίφη τους στο μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Superleague. Παραμονές του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο άσος του Άρη, Ρούμπεν Πάρντο αποκάλυψε τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει η ομάδα του ώστε να φτάσει στο τρίποντο.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ιμπραΐμ Σαλάχ» (vids+pic)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικά, στην ερώτηση αν οι παίκτες του Άρη έχουν ξεκαθαρίσει γιατί ήρθε αυτή η ήττα από τον Αστέρα, με τον τρόπο που ήρθε, απάντησε:
«Ξέρουμε τι συνέβη σε αυτό το παιχνίδι και ηττηθήκαμε. Μέχρι το 40ό λεπτό ήμασταν μια ομάδα, που μπήκε στο γήπεδο με νοοτροπία νικητή. Ξέραμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε. Είχαμε τα πράγματα ξεκάθαρα στο μυαλό μας. Αυτό που είναι ανεξήγητο είναι γιατί η ομάδα από το 40ό λεπτό και μετά επί της ουσίας κατέρρευσε. Αυτό είναι κάτι, που δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να συμβεί ποτέ ξανά!»

Ερωτώμενος σχετικά με το τι συζήτησαν οι παίκτες του Άρη για τον αγώνα στην Τρίπολη και σε ποιες αποφάσεις κατέληξαν, είπε:
«Πράγματι, μιλήσαμε κι επισημάναμε ότι τέτοιες εμφανίσεις και τέτοια νοοτροπία δεν επιτρέπονται ξανά για εμάς. Συζητήσαμε και μεταξύ μας, αλλά και με τον προπονητή μας και καταλήξαμε ότι στο εξής τα πράγματα πρέπει να είναι πολύ ξεκάθαρα για εμάς: δεν μπορούμε να επιτρέψουμε ξανά να συμβεί κάτι ανάλογο στο μέλλον! Πρέπει να επιστρέψουμε άμεσα στα καλά αποτελέσματα, για να φέρουμε την ομάδα στις θέσεις που της αξίζουν!»

Όσο για το αν αισιοδοξεί ότι μπορεί να ανακάμψει η ομάδα από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ακόμη, τόνισε:
«Είναι ένα παιχνίδι κλειδί για εμάς! Ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Όχι μόνο λόγω του αντιπάλου, αλλά γιατί θέλουμε να ανακάμψουμε άμεσα. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά γι’ αυτό το ματς. Δουλεύουμε σκληρά γι’ αυτόν τον αγώνα, για να δώσουμε τη χαρά στον εαυτό μας και στον κόσμο μας».

Σχετικά με το πώς πρέπει να αντιμετωπίσει ο Άρης τον ΠΑΟΚ, που πηγαίνει στο ντέρμπι ως πρώτος στη βαθμολογία, με δέκα νίκες και μία ισοπαλία στα προηγούμενα έντεκα παιχνίδια, επισήμανε με ζέση ο Πάρντο:
«Έχουμε μεγάλο κίνητρο για να νικήσουμε! Πρέπει να έχουμε πίεση και ένταση στον αγώνα. Ξέρουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα πρέπει να μην επιτρέψουμε στον εαυτό μας σε οποιοδήποτε σημείο του ντέρμπι να καταρρεύσει. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για τους τρεις βαθμούς και στα ενενήντα λεπτά της αναμέτρησης».

Αναφορικά με το πώς πρέπει να προσεγγίσει αγωνιστικά το ντέρμπι ο Άρης, ο Πάρντο διευκρίνισε:
«Το πιο βασικό είναι όσοι παίξουν σε αυτό το παιχνίδι, να αγωνιστούν σαν ένας! Πρέπει να είμαστε ενωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι δεν θα έχουμε τους οπαδούς μας σε αυτό το παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι θα παίξουμε όπως πρέπει και θα τους δώσουμε τη χαρά που θέλουν!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ