Σενάρια για Γκραβιγιόν και Ολυμπιακό (vid)

Σενάρια για Γκραβιγιόν και Ολυμπιακό (vid)

Οι Τούρκοι βάζουν στο κόλπο για την απόκτηση του Άντριου Γκραβιγιόν και τον Ολυμπιακό.

Μετά τον Παναθηναϊκό, οι Τούρκοι βάζουν στο κόλπο για την απόκτηση του 25χρονού σέντερ μπακ Άντριου Γκραβιγιόν της Άδανα Ντεμίρσπορ και τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, οι Ερυθρόλευκοι ενδεχομένως να κινηθούν για την απόκτησή του, καθώς η Άδανα Ντεμίρσπορ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και αναμένεται να προχωρήσει σε πωλήσεις στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Διαβάστε επίσης: Νύχτα ντροπής για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Η τούρκικη ομάδα βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση και προσπαθεί να πουλήσει τα πιο σημαντικά της περιουσιακά στοιχεία, για να μπορέσει να βρει χρήματα. Ο Άντριου Γκραβιγιόν είναι ένας από τους βασικούς παίκτες της Άδανα Ντεμίρσπορ, με τον 25χρονο να έχει 19 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ στο πρώτο κομμάτι της φετινής σεζόν. Ο στόπερ από την Γουαδελούπη (σ.σ έχει γαλλικό διαβατήριο), μετακόμισε στην Τουρκία το περασμένο καλοκαίρι από την Ρεμς έναντι 2.5 εκατ. ευρώ. Κατά το παρελθόν έχει περάσει από τις Σασουόλο, Τορίνο, Πεσκάρα, Μπενεβέντο, Λοριάν, Άσκολι και Ίντερ, με μεταγραφικό κύκλο συνολικής αξίας 20.500.000 ευρώ. Οσον αφορά στις συμμετοχές του, έχει αγωνιστεί σε 233 παιχνίδια, έχοντας 12 γκολ και 4 ασίστ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ