Έρχονται… εξελίξεις για στόπερ στον Ολυμπιακό

Έρχονται… εξελίξεις για στόπερ στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει μπροστά για την απόκτηση στόπερ και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να έχει τελειώσει τουλάχιστον μια μεταγραφή

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να προχωρήσει σε τουλάχιστον 4 μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουάριο, με στόχο να ανεβάσει επίπεδο το ρόστερ του. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη κάνει δικό τους τον Φραν Ναβάρο από την Πόρτο, αλλά και τον Ζέλσον Μαρτίνς, σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφή, με τον Πορτογάλο να κάνει ντεμπούτο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Από εκεί και πέρα, οι ερυθρόλευκοι θέλουν να προχωρήσουν στην ενίσχυση της μεσοαμυντικής τους γραμμής. Για αυτό τον λόγο θα γίνει κίνηση για δύο στόπερ και δύο παίκτες στη μεσαία γραμμή.

Διαβάστε επίσης: Ένας μήνας-φωτιά για τον Ολυμπιακό: Οι «επισκέψεις» στην Ισπανία και το 5/7 μακριά από το ΣΕΦ (vids)

Προτεραιότητα για τους Πειραιώτες αποτελεί η προσθήκη ενός κεντρικού αμυντικού, αφού εκεί παρατηρείται το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ομάδα, όπως φάνηκε στα τελευταία παιχνίδι των Πειραιωτών.

Μάλιστα τις τελευταίες μέρες τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τον Ολυμπιακό και την ενίσχυση του. Από την Τουρκία, η τελευταία πληροφορία που προέκυψε αφορά τον Άντριου Γκραβιγιόν της Άδανα Ντεμιρσπόρ, ο οποίος είναι 25 ετών, από τη Γουαδελούπη και είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου.

Ο Ολυμπιακός δεδομένα θα κινηθεί άμεσα για παίκτη και εξελίξεις αναμένονται σύντομα, ειδικά για την αμυντική του γραμμή με τον πιο αξιόπιστο στόπερ να είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ