Ρενάτο Σάντσες: Μετά τον Ολυμπιακό, οι Πορτογάλοι λένε και για τον ΠΑΟΚ

Ρενάτο Σάντσες: Μετά τον Ολυμπιακό, οι Πορτογάλοι λένε και για τον ΠΑΟΚ

Χαμός στην Πορτογαλία για το μέλλον του Ρενάτο Σάντσες - Ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και όλα τα σενάρια

Την περίπτωση του Πορτογάλου μέσου της Παρί Σεν Ζερμέν, Ρενάτο Σάντσες, φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών στο εξωτερικό.

Όπως ανέφερε η «Parisien» χθες (8/1), ο Ολυμπιακός καλοβλέπει την περίπτωση του 26χρονου χαφ και εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση στη γαλλική ομάδα για την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: Νύχτα ντροπής για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ωστόσο, οι Πορτογάλοι σήμερα (9/1) φέρνουν νέα δεδομένα στο προσκήνιο, εμπλέκοντας, μετά τον Ολυμπιακό, και τον ΠΑΟΚ στην προσπάθεια απόκτησης του Ρενάτο Σάντσες!

«Η Μπεσίκτας, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός προσπαθούν να αποκτήσουν τον Πορτογάλο μέσο, που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται ως δανεικός στη Ρόμα από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο παίκτης αρχικά δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτές τις επιλογές», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο Ρενάτο Σάντσες αγωνίζεται στη Ρόμα ως δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας μέχρι στιγμής 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 1 γκολ στο ενεργητικό του.

Όμως, δεν είναι απίθανο να αποχωρήσει από τους Τζιαλορόσι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να φέρονται να είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, σύμφωνα με τους Πορτογάλους.

Τα 80 εκατ. ευρώ που προκαλούν… ίλιγγο

Ενας ποδοσφαιριστής με κύκλο μεταγραφών που αγγίζει τα 80 εκατ. ευρώ, ενώ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί επίσης σε Σουόνσι, Μπενφίκα και Μπάγερν Μονάχου.

Αξίζει να σημειώσουμε επίσης ότι ο Ρενάτο Σάντσες μετακόμισε στην Παρί Σεν Ζερμέν το 2022 από την Λιλ έναντι 15 εκατ. ευρώ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ