Άρης: «Μισός» αλλά αποφασισμένος στο Αγρίνιο

Άρης: «Μισός» αλλά αποφασισμένος στο Αγρίνιο

Οι κιτρινόμαυροι θα παραταχθούν με πολλές απουσίες, λόγω τραυματισμών αλλά και ροτέισον, στο σημερινό (14/1, 15.00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, με τη νίκη,όμως, να είναι μονόδρομος.

Ο Άρης θα πρέπει να βάλει στον «πάγο» τη ρεβάνς του Κυπέλλου (17/1) με την ΑΕΚ και να επικεντρωθεί στο σημερινό (14/1, 15.00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Οι κιτρινόμαυροι ταξίδεψαν στο Αγρίνιο με αποστολή… ανάγκης, καθώς ο Άκης Μάντζιος έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα απουσιών, ενώ αποφάσισε να δώσει «ανάσες» και σε βασικούς παίκτες.

Συγκεκριμένα, εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Μορόν, οι τραυματίες Ζουλ, Βερστράτε, Κουέστα, Ρουπ και Βέλεθ, ο Παρδο που ταλαιπωρείται από ίωση, καθώς και οι Οντουμπάζιο, Φαμπιάνο και Χριστοδουλόπουλος, για λόγους τακτικής. Αντίθετα, επέστρεψαν, οι Μενέντες, Φατόρε, Πάβισιτς, Δεληζήσης και ο νεαρός Κυριαζής.

Διαβάστε επίσης: Η τελευταία έξοδος του Αλμπέρτο Μπρινιόλι

Ο προπονητής του Άρη δεν άνοιξε τα χαρτιά του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Χουτεσιώτη στην εστία, του Σαμόρα στην κορυφή της επίθεσης, σε σύστημα 4-2-3-1, ενώ σε ότι αφορά την άμυνα ο Φατόρε έχει πολλές πιθανότητες να καλύψει το δεξί άκρο, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ Μπράμπετς και Ρόουζ θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Ο Παναγίδης φαίνεται ότι έχει προβάδισμα για τη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής και ο Μενέντες για την αριστερή. Οι Ντουκουρέ και Τζούρασεκ θα ξεκινήσουν στα χαφ, ενώ αναμένεται να γίνουν αλλαγή στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Τέλος ο Φετφατζίδης θα ξεκινήσει για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα, σε ρόλο επιτελικού χαφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ