Σενάρια για Γκαστόν Ερνάντες και Ολυμπιακό (vids)

Σενάρια για Γκαστόν Ερνάντες και Ολυμπιακό (vids)

Ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του Γκάστον Ερνάντες της Σαν Λορέντζο, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει το μυαλό του στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά για την 18η αγωνιστική της Super League, όμως την ίδια ώρα σκανάρει την αγορά, προκειμένου να ενισχυθεί τόσο στο κέντρο της άμυνας του όσο και στη μεσαία γραμμή.

Οι ερυθρόλευκοι φαίνεται πως έχουν βρει τον στόπερ που θέλουν να αποκτήσουν και πρόκειται για τον Γκαστόν Ερνάντες από τη Σαν Λορέντζο, με τις επαφές μάλιστα να λέγεται ότι είναι και αρκετά προχωρημένες.

Διαβάστε επίσης: Η τελευταία έξοδος του Αλμπέρτο Μπρινιόλι

Όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γκαστόν Ερνάντες, που είχε απασχολήσει έντονα τους Πειραιώτες και το καλοκαίρι. Οι πληροφορίες από την Αργεντινή, θέλουν τον Ολυμπιακό να καταθέτει πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ για τον 26χρονο στόπερ και να είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις.

Το καλοκαίρι η Σαν Λορέντζο είχε απαντήσει αρνητικά, τα δεδομένα, όμως, είναι διαφορετικά αφού τον Δεκέμβρη του 2024 ο παίκτης μένει ελεύθερος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ερνάντες είναι στη Σαν Λορέντζο από πολύ μικρή ηλικία και έχει 73 συμμετοχές με 3 γκολ στο ενεργητικό του. Η χρηματιστηριακή αξία του είναι 4,3 εκ. ευρώ. Το 2023 έπαιξε με την ομάδα του σε 48 παιχνίδια (2 γκολ) σε όλες τις διοργανώσεις!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ