Παναθηναϊκός: «Πρώτη» για τον Ακαϊντίν, αποθεραπεία για όσους έπαιξαν με την ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: «Πρώτη» για τον Ακαϊντίν, αποθεραπεία για όσους έπαιξαν με την ΑΕΚ

Ο Σαμέτ Ακαϊντιν πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση σήμερα με τον Παναθηναϊκό, ενώ οι βασικοί της χθεσινής αναμέτρησης με την ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας

O Παναθηναϊκός μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ (2-2) στην Νέα Φιλαδέλφεια για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ξεκίνησε την προετοιμασία του για την ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (17/1, 21:00).

Στην σημερινή προπόνηση (15/1) συμμετείχε για πρώτη φορά. ο νέος ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού, Σαμέτ Ακαϊντίν, ο οποίος έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα, με τον Φατίχ Τερίμ να υπολογίζει άμεσα στις υπηρεσίες του Τούρκου αμυντικού.

Διαβάστε επίσης: Όταν η εικόνα δεν επηρεάζει την εμπιστοσύνη

Αντιθέτως, σε ό,τι αφορά στους Πράσινους που ξεκίνησαν στο χθεσινή αναμέτρηση με την Ένωση, έκαναν -ως είθισται την επομένη ενός αγώνα- αποθεραπεία, ενώ και οι έξι τραυματίες έμειναν ξανά εκτός προπόνησης. Με τους Σεμπαστιάν Παλάσιος, Άνταμ Τσέριν και Φίλιπ Τζούριτσιτς να κάνουν ατομικό πρόγραμμα ξανά και τους Χόρντουρ Μάγκνουσον, Έρικ Πάλμερ-Μπράουν και Αλεξάντερ Γερεμέγεφ να συνεχίζουν την θεραπεία τους.

Τέλος ο Φώτης Ιωαννίδης αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις, καθώς αποχώρησε με ενοχλήσεις από την «OPAP Arena», για να διαπιστωθεί εάν θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Τετάρτης (17/01).

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Την ευκαιρία να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα είχε το μεσημέρι της Δευτέρας το νέο μετεγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Σαμέτ Ακαϊντίν. Ο Τούρκος αμυντικός γνωρίστηκε με τους νέους συμπαίκτες του κι έβγαλε όλο το πρόγραμμα.

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με την ΑΕΚ ακολούθησαν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, παιχνίδι σε μικρές εστίες και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Παλάσιος, Τσέριν, Τζούριτσιτς και θεραπεία οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν, Γερεμέγεφ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ