Μάνου Γκαρθία: «Δύσκολο να επιστρέψεις σε ένα ματς κόντρα στον Ολυμπιακό»

Μάνου Γκαρθία: «Δύσκολο να επιστρέψεις σε ένα ματς κόντρα στον Ολυμπιακό»

Στο κακό ξεκίνημα του Άρη στάθηκε ο Μάνου Γκαρθία στην ήττα από τον Ολυμπιακό.

Ο Άρης δεν τα κατάφερε κόντρα στον Ολυμπιακός και ηττήθηκε με σκορ 2-1, με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει τον Μάνου Γκαρθία βρίσκει σταδιακά τα πατήματά του μετά τον τραυματισμό.

Ο Ισπανός τόνισε πως όταν μια ομάδα μείνει τόσο πίσω σε μια αναμέτρηση με τους Ερυθρόλευκους είναι δύσκολο να επιστρέψει, ενώ αναφέρθηκε και στην σταδιακή του ένταξη στον ρυθμό της ομάδας.

Οι δηλώσεις τού Μάνου Γκαρθία:

Για το ματς: «Δεν ξεκινήσαμε καλά και σε ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολο να επιστρέψεις. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες αλλά όπως είπα δεν ξεκινήσαμε καλά, βρήκαμε το γκολ στο τέλος, αλλά και πάλι δεν πήραμε τίποτα. Δεν μας επηρεάζει αυτή η ήττα, η ομάδα είχε ένα καλό μομέντουμ, θα γυρίσουμε το τσιπάκι και θα επανέλθουμε άμεσα».

Για την σταδιακή επανένταξή του στην ομάδα: «Νιώθω καλύτερα, μέρα με την μέρα. Χρειάζομαι αυτά τα παιχνίδια για να επανέλθω. Ένας χρόνος εκτός, είναι τόσο μεγάλο διάστημα. Μου έλειψε το να παίζω ποδόσφαιρο. Ένιωσα καλά σήμερα στον χρόνο που αγωνίστηκα. Προχωράμε, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες μπροστά. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου και να νιώθω όλο και καλύτερα.».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ