Το «χρυσό» συμβόλαιο του Μαξίμοβιτς στον Παναθηναϊκό

Το «χρυσό» συμβόλαιο του Μαξίμοβιτς στον Παναθηναϊκό

O Nεμάνια Μαξίμοβιτς αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, με τους Πράσινους να προσφέρουν ένα πολύ καλό συμβόλαιο στον Σέρβο χαφ

Ο Παναθηναϊκός προχωράει στην περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ του, με τους Πράσινους να ολοκληρώνουν μία πολύ σημαντική μεταγραφή, αποκτώντας τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς από την Χετάφε.

Όπως είχατε διαβάσει πρόσφατα από to10.gr, το τριφύλλι βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Σέρβο αμυντικό μέσο καταφέρνοντας τελικά να ακούσει το πολυπόθητο «ναι» από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: «Στο… κενό η προσπάθεια της Λιόν να πάρει τον Κάρμο από την Πόρτο» (pic)

Η συμφωνία αφορά σε πρώτη φάση για συνεργασία από το καλοκαίρι, οπότε και λήγει το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα, ωστόσο ο Παναθηναϊκός το… παλεύει έτσι ώστε να κάνει από τώρα τον παίκτη δικό του και να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο στη μάχη του πρωταθλήματος.

Ο 28χρονος διεθνής άσος είναι ένα έμπειρος ποδοσφαιριστής με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο αφού τα τελευταία 7 χρόνια αγωνίστηκε στην Ισπανία για λογαριασμό των Βαλένθια και Χετάφε. Όπως είναι λογικό, η διοίκηση του Παναθηναϊκού, προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του Μαξίμοβιτς θα έπρεπε να καταθέσει μία πολύ ελκυστική οικονομικά πρόταση, όπως κι έπραξε.

Οι Πράσινοι, λοιπόν, συμφώνησαν με τον Μαξίμοβιτς για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τα 1,6 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης, στην συμφωνία αυτή προβλέπεται και η δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας τους για ακόμα έναν χρόνο, κάτι που θα κριθεί ανάλογα με τις συμμετοχές του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ