Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ο Μπράμπετς, ατομικό οι Κουέστα και Τζούρασεκ

Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ο Μπράμπετς, ατομικό οι Κουέστα και Τζούρασεκ

Ο Τσέχος αμυντικός συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, ενώ αντίθετα μόνοι τους γυμνάστηκαν ο Ισπανός τερματοφύλακας και ο Κροάτης μέσος.

Όσοι παίκτες του Άρη αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης, υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου. Ο Γιακούμπ Μπράμπετς ανεβάζει ρυθμούς και συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης.

Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησαν οι Κουέστα και Τζούρασεκ και παραμένουν αμφίβολοι για τον προημιτελικό Κυπέλλου της Τετάρτης (24/1) με τη Νίκη Βόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Διαβάστε επίσης: Η αντίδραση του Ολυμπιακού και το βασικό ζητούμενο

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Στο σημερινό πρόγραμμα χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, ασκήσεις συναρμογής, passing game, ασκήσεις επιθετικής τακτικής και παιχνίδι τακτικής για το δεύτερο γκρουπ).

Οι Νέβεν Τζούρασεκ και Χουλιάν Κουέστα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό έκανε θεραπεία και ατομικό, ενώ ο Γιακούμπ Μπράμπετς, που ανέβασε ρυθμό, συμμετείχε σε κομμάτι της προπόνησης.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του εντός αγώνα της Τετάρτης με τη Νίκη Βόλου (24/01, 18:00), στο πλαίσιο της φάσης των «8» του «Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson» (1η Αγωνιστική) της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ