Το μυαλό στο Κύπελλο και στη Νίκη Βόλου ο Άρης

Το μυαλό στο Κύπελλο και στη Νίκη Βόλου ο Άρης

Οι κιτρινόμαυροι επικεντρώνουν την προσοχή τους στον πρώτο προημιτελικό της Τετάρτης (24/1) με αντίπαλο την ομάδα της Μαγνησίας στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Άρης πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση και ηττήθηκε εντός έδρας από τον Ολυμπιακό, είναι, όμως, υποχρεωμένος να αφήσει πίσω του το χθεσινό (21/1) παιχνίδι και να επικεντρώσει την προσοχή του στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (24/1) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου.

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα αλλά και στις καλές εμφανίσεις, προκειμένου να «καθαρίσουν» την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Ο Άκης Μάντζιος προσπάθησε να δώσει «ανάσες» σε αρκετούς βασικούς κόντρα στον Ολυμπιακό, μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχής.

Ερωτηματικό αποτελεί το αν θα προλάβει να αγωνιστεί στο παιχνίδι Κυπέλλου ο Κουέστα, που έμεινε στον πάγκο χθες, εξαιτίας των ενοχλήσεων στη μέση. Ακόμα, σήμερα (22/1) αναμένεται να εκτιμηθεί ξανά και η κατάσταση της υγείας του Τζούρασεκ, που ταλαιπωρήθηκε από ίωση και έμεινε εκτός αποστολής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ