Χωρίς Βιεϊρίνια και Νάσμπεργκ ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό (pic)

Χωρίς Βιεϊρίνια και Νάσμπεργκ ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό (pic)

Όπως αναμενόταν ο Αντρέ Βιεϊρίνια δεν είναι στην αποστολή για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό ενώ εκτός έμεινε και ο Νάσμπεγκ.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε χωρίς νεότερα προβλήματα την προετοιμασία του για το ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League καθώς υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής (28/1, 20:30).

Η τελευταία πρόβα των «ασπρόμαυρων» διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας και περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Διαβάστε επίσης: Ο σαρωτικός Γενάρης του Ολυμπιακού, οι έξι κινήσεις και η απόφαση

Ο Ρουμάνος προπονητής δεν πήρε στην αποστολή και τον Ίβαν Νάσμπεργκ για λόγους τακτικής. Ο Αλί Σαμάτα αναμένεται το προσεχές 48ωρο στη Θεσσαλονίκη έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική Τανζανίας στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Εκεί όπου βρίσκεται ακόμη ο Γουίλαμ Τρόοστ-Εκόνγκ με τη Νιγηρία.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ