Έντονη κινητικότητα ακόμη και για δύο μεταγραφές στην ΑΕΚ

Έντονη κινητικότητα ακόμη και για δύο μεταγραφές στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ φαίνεται πως έχει ανεβάσει στροφές τα τελευταία 24ωρα και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξει μεταγραφή ή και μεταγραφές.

Ήσυχη ήταν μέχρι τώρα στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου η ΑΕΚ. Η Ένωση δεν προχώρησε σε καμία μεταγραφή ενώ το φως της δημοσιότητας δεν είδαν ούτε σενάρια για παίκτες που την ενδιαφέρουν, με ελάχιστες εξαιρέσεις όπου και πάλι η «κιτρονόμαυρη» ΠΑΕ έσπευδε να διαψεύσει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για τις μεταγραφές αλλά και ο ίδιος ο Ματίας Αλμέιδα έμεναν με σταυρωμένα τα χέρια.

Στην ΑΕΚ ψάχνουν και μελετούν διαρκώς περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με ορίζοντα κυρίως το καλοκαίρι, ωστόσο αν προκύψει κάτι πολύ ενδιαφέρον με παίκτη που μπορεί να αποκτηθεί και από τώρα, η Ένωση δεν θα διστάσει να κάνει την κίνησή της. Σύμφωνα λοιπόν με όσα προκύπτουν τις τελευταίες ώρες, εδώ και κάποια 24ωρα η ΑΕΚ έχει ανεβάσει ρυθμούς και δεν αποκλείεται να προχωρήσει στην απόκτηση ενός ή ακόμη και δύο ποδοσφαιριστών μέχρι το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Το Moneyball του Ραζβάν Λουτσέσκου

Η ΑΕΚ κινείται κυρίως για παίκτη στον άξονα της μεσαίας γραμμής αλλά και για μεσοεπιθετικό που θα έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Φαίνεται πως έχει έρθει κοντά σε κάποιες περιπτώσεις και είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ώρες να υπάρξουν εξελίξεις. Το σίγουρο πάντως είναι πως εφόσον γίνει μεταγραφή, θα είναι με ποδοσφαιριστή που θα έρθει για να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και όχι με κάποια συμπληρωματική λύση.

*Η ΠΑΕ πάντως με τοποθέτησή της ξεκαθάρισε πως δεν βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με κανέναν παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ