ΑΕΚ Β’ – Λεβαδειακός 0-1: Πέρασε από τα Σπάτα η ομάδα του Οφρυδόπουλου

ΑΕΚ Β’ – Λεβαδειακός 0-1: Πέρασε από τα Σπάτα η ομάδα του Οφρυδόπουλου

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος επέστρεψε ως αντίπαλος στα Σπάτα και ο Λεβαδειακός πήρε πολύτιμη νίκη με 1-0 επί της ΑΕΚ Β'.

Σπουδαίο διπλό του Λεβαδειακού στα Σπάτα! Χάρη σε ένα γκολ του Τσιριγώτη, η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, ο οποίος επέστρεψε ως αντίπαλος στο Σεραφείδειο, επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ Β’ για τη 19η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Super League 2 και ξέφυγε με +3 από τη δεύτερη ΑΕΛ η οποία έχει και ματς λιγότερο.

Μόλις στο 9′ πέτυχαν γκολ οι φιλοξενούμενοι όταν ο Θεοχάρης απέκρουσε εντυπωσιακά πλασέ του Λιάγκα, αλλά η μπάλα πήγε στον Γιαννιώτα, εκείνος σέντραρε και ο Τσιριγώτης με κεφαλιά έγραψε το 0-1. Με Γιαννιώτα και Τσιριγώτη είχε ακόμη δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος ο Λεβαδειακός ενώ στην τελευταία φάση του ημιχρόνου η ΑΕΚ Β’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Χριστόπουλο.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από την Ισπανία για Μπακαμπού!

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ Β’ ήταν καλύτερη, έχασε μεγάλες ευκαιρίες με Χριστόπουλο και Μαχαίρα, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ και να αποφύγει την πρώτη της ήττα μετά από επτά ματς.

ΑΕΚ Β’ (Κούστας): Θεοχάρης, Κάτσικας, Γεμπόα (77’ Σαμπανάντζοβιτς), Χρυσόπουλος, Κανελλόπουλος, Φοφανά, Λαμαράνα, Σκόνδρας (62’ Τιεΐ), Μαχαίρας, Χριστόπουλος (63’ Γκολφίνος), Θεοδωρίδης (63′ Τζούντα Γκαρσία)

Λεβαδειακός (Οφρειδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Τσελεπίδης, Εσκομπάρ, Νίκας (62’ Συμελίδης), Μπελμόντε (76’ Ντεντάκης), Μαξιμιλιάνο Κουάδρα (89’ Λόπεθ), Γιαννιώτας (77’ Πολέτο), Τσιριγώτης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ