Άρης: Η αρχική διάγνωση για τον Τζούρασεκ

Άρης: Η αρχική διάγνωση για τον Τζούρασεκ

Ο Κροάτης μέσος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για κάκωση στο δεξί γόνατο, κάτι που αν τελικά επαληθευτεί, τον θέτει νοκ άουτ από τον ημιτελικό Κυπέλλου της Τρίτης (13/2) με τον Παναιτωλικό.

Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Νέβεν Τζούρασεκ, καθώς τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση του εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Η πρώτη εκτίμηση, μάλιστα,για τον Κροάτη μέσο κάνει λόγο για κάκωση στο δεξί γόνατο.

Κάτι που αν τελικά επαληθευτεί, καθώς θα γίνει και επανεκτίμηση της κατάστασης του, θα σημαίνει αυτόματα ότι ο ποδοσφαιριστής δεν θα προλάβει τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου της Τρίτης (13/2) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τον Ζαν Ζουλ,που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του. Τέλος, εκτός αποστολής θα μείνει και ο ανέτοιμος Φαμπιάνο, ενώ οι Μπράμπετς και Ρόουζ θα είναι, πιθανότατα, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ