O Κουτσιαύτης εκθέτει τον Γκορτσίλα: «Λάθος το πέναλτι της ΑΕΚ, η παράβαση ήταν εκτός περιοχής» (vid)

O Κουτσιαύτης εκθέτει τον Γκορτσίλα: «Λάθος το πέναλτι της ΑΕΚ, η παράβαση ήταν εκτός περιοχής» (vid)

Ο πρώην διαιτητής ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις και τόνισε ότι ήταν λάθος η απόφαση του Γκορτσίλα να δώσει πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στο μαρκάρισμα του Σπίνου πάνω στον Λιβάι Γκαρσία.

Στο πέναλτι – δώρο που έκανε ο διαιτητής Ευστάθιος Γκορτσίλας στην ΑΕΚ στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης με την Κηφισιά αναφέρθηκε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης.

Ο πρώην διαιτητής αναλύοντας τις επίμαχες φάσεις της 23ης αγωνιστικής της Super League για λογαριασμό τηλεοπτικού σταθμού τόνισε ότι η απόφαση του διαιτητή Γκορτσίλα να υποδείξει πέναλτι και να αποβάλει τον αμυντικό της Κηφισιάς (σ.σ Σπίνο) ήταν λάθος.

«Υπάρχει παράβαση αλλά είναι εκτός περιοχής. Είναι στο1,5 μέτρο εκτός περιοχής, το αριστερό πόδι του Σπίνου ανατρέπει το δεξί πόδι του Λιβάι και λόγω της ταχύτητας του βρίσκεται εντός της μεγάλης περιοχής», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης:

«Υπήρξαν κάποια λάθη στο ματς της ΑΕΚ με την Κηφισιά, διαιτητής ο Γκορτσίλας, με σημαντικότερο όλων τη φάση στο 4ο λεπτό, μία πολύ δύσκολη φάση. Ο διαιτητής δείχνει πέναλτι και κόκκινη κάρτα υπέρ της ΑΕΚ σε μαρκάρισμα του Σπίνου πάνω στον Λιβάι Γκαρσία. Υπάρχει παράβαση αλλά είναι εκτός περιοχής. Είναι στο1,5 μέτρο εκτός περιοχής, το αριστερό πόδι του Σπίνου ανατρέπει το δεξί πόδι του Λιβάι και λόγω της ταχύτητας του βρίσκεται εντός της μεγάλης περιοχής. Η επαφή του Σπίνου με το χέρι που υπάρχει δεν είναι τέτοια και αυτή η οποία ρίχνει τον παίκτη. Θα μπορούσε ο διαιτητής VAR να βοηθήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά για τη φάση ο Κουτσιαύτης

Δείτε εδώ αναλυτικά το βίντεο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ