H ανάρτηση-«φωτιά» του Καραπαπά για τον ορισμό-πρόκληση του Μαλούτα στο ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

H ανάρτηση-«φωτιά» του Καραπαπά για τον ορισμό-πρόκληση του Μαλούτα στο ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Κώστας Καραπαπάς προχώρησε σε μια αιχμηρή ανάρτηση για τον απίστευτο ορισμό του Μαλούτα στο ματς της ΑΕΚ, λίγες μέρες μετά το «έγκλημα» στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Β'.

Η Super League έχει πάει σε άλλα επίπεδα… γέλιου στους ορισμούς των διαιτητών, με την ΚΕΔ και τον Σταύρο Μάνταλο να κάνει… πλάκα και ό,τι θέλει, χωρίς να δίνει αναφορά σε κανέναν.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο έβαλαν για διαιτητή έναν Δημήτρη Μαλούτα στο Καλαμάτα-Ολυμπιακός Β΄, ο οποίος «έσφαξε» τους Πειραιώτες με έναν απίθανο πέναλτι που έγινε… viral και έκρινε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Η ΚΕΔ λοιπόν λίγες μέρες μετά την αστεία διαιτησία του Μαλούτα στο ματς της Super League 2 αποφάσισε να τον ορίσει (επιβραβεύσει) στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 25η αγωνιστική της Super League.

O αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, από την πλευρά του σχολίασε τον ορισμό-βραβείο με μία ανάρτηση… φωτιά στα social media, όπου αναφέρεται στον Μάνταλο, αλλά και στο ιδιαίτερο… βραβείο στον διαιτητή Μαλούτα στην αναμέτρηση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Λοιπόν, ο Μαλούτας που έδωσε πέναλτι εναντίον μας αντί για επιθετικό φάουλ (Καλαμάτα-Ολυμπιακός Β’) τιμωρήθηκε για αυτήν την απόφασή του. Όχι. Μισό λεπτό. Τώρα με ενημερώνουν ότι όχι μόνο δεν τον τιμώρησε ο κ. Μάνταλος (το μάνταλο στα Σουηδικά είναι Φγιόρντφελντ) αλλά τον όρισε σε ματς της Super League. Στο ματς της ΑΕΚ… Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα του δώσουν και βραβείο για την προσφορά του. Ελλάς το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει».

Η ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ