Άρης: Με αλλαγές η αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Άρης: Με αλλαγές η αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Μοντόγια θα συμπεριληφθεί στους εκλεκτούς του Μάντζιου για το αυριανό (28/2) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο αναμένεται να επιστρέψει και ο Φαμπιάνο, ενώ εκτός θα μείνει ο τιμωρημένος Σαβέιρο.

Η μίνι προετοιμασία του Άρη για το αυριανό (28/2) εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί με τη μεσημεριανή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή, που θα έχει κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με τον Βόλο.

Ο Μοντόγια θα επιστρέψει στις επιλογές του Έλληνα τεχνικού, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Φαμπιάνο, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Αντίθετα, δεδομένη είναι η απουσία του Σαβέιρο, που θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του.

Ο Σαμόρα αναμένεται να πάρει τη θέση του στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής. Αντίθετα, ερωτηματικό αποτελούν τα χαφ, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, αν ο Βέλεθ δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, τότε ο Ζουλ αναμένεται να τον αντικαταστήσει και θα είναι ο παρτενέρ του Νταρίντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ