Άρης: Χωρίς Φαμπιάνο αλλά με Βέλεθ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Άρης: Χωρίς Φαμπιάνο αλλά με Βέλεθ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αυριανού (28/2) εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ αντίθετα κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός.

Χωρίς τον Φαμπιάνο θα ταξιδέψει στην Αθήνα η αποστολή του Άρη, ενόψει του αυριανού (28/2) αγώνα με τον Παναθηναϊκό, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος.

Ακόμα, εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Σαβέιρο και ο Πάρδο που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Αντίθετα, ο Βέλεθ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Μάντζιου, ενώ επέστρεψε και ο Μοντόγια.

Διαβάστε επίσης: Είναι διαφορετικό να είσαι (η) ΑΕΚ: Τσιλούλης, Μπρινιόλι και άλλες ιστορίες

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (28/02), στο πλαίσιο της 25ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (21:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Durasek, Manu Garcia, Suleymanov, Zamora, Bennette, Loren Moron, Ansarifard, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Saverio (τιμωρημένος), Fabiano Leismann, (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό), Pardo (ενοχλήσεις στο πόδι από χτύπημα στην προπόνηση), Doukoure, Rupp, Matarrita, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Κυριαζής, Αγοραστός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ