Απίστευτο: Ο Παναιτωλικός δέχτηκε ίδιο γκολ, στο ίδιο λεπτό κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (vid)

Απίστευτο: Ο Παναιτωλικός δέχτηκε ίδιο γκολ, στο ίδιο λεπτό κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (vid)

«Διαβολική» σύμπτωση για τον Παναιτωλικό, ο οποίος δέχτηκε παρόμοιο γκολ, στο ίδιο λεπτό και στην ίδια εστία στις δύο αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Μία σύμπτωση που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να δημιουργήσει συνέβη σε δύο παιχνίδια του Παναιτωλικού σε διάστημα λίγων ημερών.

Οι Αγρινιώτες δέχτηκαν ίδιο γκολ ισοφάρισης από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, στην ίδια εστία και στο ίδιο λεπτό με διαφορά 15 δευτερόλεπτων. Πρόκειται για ένα περιστατικό που δεν βλέπουμε συχνά στα ελληνικά γήπεδα, ειδικά όταν πρόκειται για δύο ματς τα οποία έχουν λίγα 24ωρα διαφορά μεταξύ τους.

Διαβάστε επίσης: Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 1-2: Ξανά Ελ Κααμπί, ξανά ανατροπή (vid)

Την περασμένη Κυριακή (25/2), τα καναρίνια υποδέχτηκαν τον Δικέφαλο στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ χάρη στην «οβίδα» του Χατζηθεοδωρίδη (1-0). Στην επανάληψη, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πάτησε το πόδι στο γκάζι κι έκανε την ανατροπή.

Στο 72ο λεπτό, ο Σάστρε υποδέχτηκε την μπάλα από τα δεξιά κι έκανε την σέντρα-σουτ, με αποτέλεσμα η μπάλα να κοντράρει στον Τορεχόν και να καταλήξει στα δίχτυα. Έπειτα ακολούθησαν τα τέρματα των Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια, τα οποία έκριναν το τελικό αποτέλεσμα (1-3).

Στη σημερινή αναμέτρηση (28/2) για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος, οι Αγρινιώτες πήραν και πάλι το προβάδισμα με τον Ντουάρτε, ωστόσο ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή. Μάλιστα, το αξιοσημείωτο είναι πως η ομάδα του Πειραιά ισοφάρισε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπως και οι ασπρόμαυροι.

Στο 72ο λεπτό, ο Ζέλσον κινήθηκε από τα άκρα, έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε ξανά στον Αργεντινό άσο του Παναιτωλικού και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1. Στην συνέχεια ακολούθησε το γκολ του Ελ Κααμπί (1-2) και ο Ολυμπιακός έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το Αγρίνιο.

Δείτε τα γκολ που δέχτηκε ο Παναιτωλικός:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ