Άρης: Στροφή σε ΑΕΚ με το μυαλό και στον Παναιτωλικό

Άρης: Στροφή σε ΑΕΚ με το μυαλό και στον Παναιτωλικό

Οι κιτρινόμαυροι θα ξεκινήσουν από σήμερα (1/3) την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ ακολουθεί ο κρίσιμος ημιτελικός Κυπέλλου της Τετάρτης (6/3), με την ομάδα του Αγρινίου.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν σήμερα (1/3) στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Άκης Μάντζιος και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, έχοντας, όμως, στο μυαλό τους, όπως είναι λογικό και τον ημιτελικό του Κυπέλλου της Τετάρτης (6/3) με τον Παναιτωλικό.

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να κάνει δοκιμές σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει κόντρα στην ομάδα του Αλμέδα, θα πρέπει, όμως, να θεωρείται δεδομένο ότι θα κάνει αλλαγές, προκειμένου να δώσει «ανάσες» σε κάποιους βασικούς, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Στην ενδεκάδα και στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να επιστρέψει ο Φαμπιάνο και στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Φεράρι. Ακόμα, ο Βερστράτε θα πάρει θέση στα χαφ, ο Σαβέιρο που εξέτισε την ποινή του θα αγωνιστεί στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, ενώ είναι πιθανόν να ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικός και ο Ανσαριφάρντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ