Άρης: Πρόγραμμα αποθεραπείας ο Πάρντο

Άρης: Πρόγραμμα αποθεραπείας ο Πάρντο

Ο Ισπανός μέσος συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν, ενώ αντίθετα αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή του κυριακάτικου (3/3) εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ ο Φαμπιάνο.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει της κυριακάτικης (3/3) αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ ο Ρούμπεν Πάρντο ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις.

Αντίθετα, ο Φαμπιάνο αναμένεται να είναι, μαζί με τον Σαβέιρο, που εξέτισε την ποινή του, τα νέα πρόσωπα στην αποστολή.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ. (03/03, 19:30), στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής (τελευταίας της κανονικής περιόδου) του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ο Ρουμπέν Πάρντο έκανε θεραπεία).

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποκατάσταση για το πρώτο, ενεργοποίηση, rondo game, παιχνίδια κατοχής μπάλας, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και τελειώματα φάσεων για το δεύτερο γκρουπ).

Ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι την Κυριακή (03/03), την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα πρωταθλήματος με την Α.Ε.Κ., η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό (06/03) θα γίνεται από το ARIS F.C. Store από τις 10:00 έως τις 17:00.

Τις υπόλοιπες μέρες ισχύει κανονικά το ωράριο που έχει ανακοινωθεί (Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-19:00, Σάββατο 10:00-18:00 από το ARIS F.C. Store και την ερχόμενη Τετάρτη από τις 10:00 έως την έναρξη του ημιτελικού από τα εκδοτήρια του γηπέδου)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ