Άρης: Τα πλάνα του Μάντζιου ενόψει Λαμίας

Άρης: Τα πλάνα του Μάντζιου ενόψει Λαμίας

Ο Έλληνας τεχνικός θα κάνει τις τελικές του δοκιμές στην απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο», αναμένεται, όμως να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα του αυριανού (31/3) εντός έδρας παιχνιδιού με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Η προετοιμασία του Άρη για την αυριανή (31/3) αναμέτρηση με τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», θα ολοκληρωθεί με την απογευματινή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή από τον Άκη Μάντζιο, που ετοιμάζεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός θα κάνει τις τελικές του δοκιμές στο «Δασυγένειο»,θα πρέπει, όμως, να θεωρείται δεδομένο ότι το βασικό σχήμα θα έχει διαφοροποιήσεις. Ο προπονητής του Άρη, άλλωστε, έχει στο μυαλό του και τα δυο ντέρμπι που ακολουθούν, εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό (3/4) και εντός με τον Παναθηναϊκό (7/4).

Διαβάστε επίσης: Δεν φτάνουν (μόνο) οι 2 νίκες στον Ολυμπιακό για το πλεονέκτημα- Τι σημαίνει το ματς της τελευταίας αγωνιστική με τη Φενέρ για την κατάταξη

Ο Φεράρι αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και θα πάρει τη θέση του Μοντόγια στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής. Ακόμα, ο Βέλεθ θα ξεκινήσει στα χαφ, έχοντας ως παρτενέρ τον Νταρίντα, ενώ ο Γκαρθία θα αναλάβει ρόλο επιτελικού χαφ, με τους Ζουλ και Βερστράτε να μένουν, πιθανότατα, στον πάγκο. Οι Σαμόρα και Σαβέιρο, τέλος, διεκδικούν θέση στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ