Άρης: Με Σαμόρα αλλά χωρίς Βέλεθ κόντρα στον Ολυμπιακό

Άρης: Με Σαμόρα αλλά χωρίς Βέλεθ κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός ταξίδεψε με την αποστολή του Άρη στην Αθήνα για το αυριανό (3/4) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ εκτός έμεινε ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε μετά το τέλος της μεσημεριανής προπόνησης την αποστολή του Άρη για τον αυριανό (3/4) εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, στην οποία συμπεριλήφθηκε ο Άλβαρο Σαμόρα.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Φραν Βέλεθ, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Διαβάστε επίσης: Euroleague: Ποιες θα είναι οι δομικές αλλαγές που θα γίνουν από το 2026

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (03/04), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Durasek, Pardo, Manu Garcia, Suleymanov, Saverio, Zamora, Loren Moron, Ansarifard, Φετφατζίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ