Κόντης: «Έχουμε μια τρομερή αυτοπεποίθηση, προσπαθούμε να μαζέψουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς γίνεται»

Κόντης: «Έχουμε μια τρομερή αυτοπεποίθηση, προσπαθούμε να μαζέψουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς γίνεται»

Ο τεχνικός του Βόλου, Χρήστος Κόντης στάθηκε στην πνευματική δύναμη που βγάζει η ομάδα του ξεκινώντας με τρεις νίκες στα play out, μετά το «διπλό» του Βόλου στο Αγρίνιο

Ο Βόλος πήρε σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια για αποφυγή του υποβιβασμού, με τους Θεσσαλούς να επικρατούν με 1-0 του Παναιτωλικού και να βγαίνουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο τεχνικός του Βόλου, Χρήστος Κόντης στάθηκε στην πνευματική δύναμη που βγάζει η ομάδα του ξεκινώντας με τρεις νίκες στα play out, ενώ τόνισε ότι ο Παναιτωλίκός έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων Πάτρας – ΑΕΚ 89-79: Περιφερόμενος θίασος, διασύρθηκε (ξανά) από τους υποβιβασμένους

«Έχω παίξει πολλά παιχνίδια και ως παίκτης και ως προπονητής. Αυτή την αγωνία που πέρασα σήμερα, ήταν απίστευτο. Κάναμε ένα καλό πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ο Παναιτωλικός πίεσε πολύ. Ήταν καλός με δυναμική. Εκεί κλειστήκαμε, παίξαμε μαζική άμυνα, αλλά η αυτοθυσία μας έδωσε τεράστια δυναμική και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και δεύτερο γκολ σε κάποια αντεπίθεση», τόνισε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ο Παναιτωλικός είναι μια πολύ καλή ομάδα με πλάνο. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Έχουμε μια τρομερή αυτοπεποίθηση ως ομάδα με τρεις νίκες στις πρώτες αγωνιστικές των play out και θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στην κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται. Κοιτάμε μόνο την ομάδα μας, προσπαθούμε να μαζέψουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς γίνεται και στο τέλος να κάνουμε τον απολογισμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ