Μόνο έτσι θα μπορούσε να χάσει ο Άρης

Μόνο έτσι θα μπορούσε να χάσει ο Άρης

Οι κιτρινόμαυροι είχαν υπερδιπλάσιες τελικές (22-10) και ήταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό, που είχε κορυφαίο παίκτη τον τερματοφύλακα του, έχασαν, όμως, το ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με μοιραίο παίκτη τον Μπράμπετς, ενώ ο Στράβρεβ χάρισε κόκκινη κάρτα στον Γεντβάι.

Απίστευτα πράγματα έγιναν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», προκειμένου ο Άρης να χάσει από τον Παναθηναϊκό. Για την ακρίβεια, με την εικόνα που είχε το παιχνίδι, μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να φύγει από το γήπεδο η ομάδα του Άκη Μάντζιου, χωρίς βαθμολογικά οφέλη.

Ο Άρης ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Άφησε στον αντίπαλο του να έχει στο πρώτο ημίχρονο μια ανούσια κατοχή της μπάλας, χωρίς, να μπορεί να γίνει επικίνδυνος για την εστία του Κουέστα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο Άρης είχε συνολικά υπερδιπλάσιες τελικές προσπάθειες (22-10) έναντι του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης: Ο Οζντόεφ έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα και τώρα όλοι μέσα – Η βαθμολογία των play-offs (pic)

Παρά τις αλλαγές που έκανε ο προπονητής του, Φατίχ Τερίμ στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός συνέχισε να μην μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία των γηπεδούχων. Είχε, όμως, την τύχη με το μέρος του, καθώς μετά από τραγικό λάθος του Μπράμπετς, βρήκε γκολ από το… πουθενά με τον Σπόραρ.

Στο ίδιο έργο θεατές και στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, με τον Άρη να έχει κλείσει τον Παναθηναϊκό στη μεγάλη περιοχή και να τον πιέζει, με τους φιλοξενούμενους, όμως, να αντέχουν έχοντας ως κορυφαίο παίκτη τους τον τερματοφύλακα Ντραγκόφσκι, που βρέθηκε σε καταπληκτική μέρα.

Κομβική φάση για την εξέλιξη του αγώνα, αυτή στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν και ο διαιτητής Στράβρεβ έκανε τραγικό λάθος και αντί να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Γεντβάι, για φάουλ πάνω στον Μορόν, παρατήρησε τον Ισπανό επιθετικό του Άρη για διαμαρτυρία.

Ο Γεβντάι, μάλιστα, ήταν αυτός που στο 90ο λεπτό και με το σκορ να είναι στο 0-1 για τον Παναθηναϊκό, έδιωξε τη μπάλα πάνω στην γραμμή και στέρησε από τον Ανσαριφάρντ την ισοφάριση. Σαν να μην έφτανε, αυτό, για τον Άρη, ήρθε και το αυτογκόλ του Μπράμπετς, να συμπληρώσει το «παζλ» της πολύ άσχημης εμφάνισης που έκανε ο Τσέχος αμυντικός.

ΥΓ. Το χθεσινό (7/4) παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν έχει καμία σχέση με τον τελικό του Κυπέλλου. Ο Άρης, όμως, έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί, ενώ οι οπαδοί του είχαν εκπληκτική αντίδραση όχι μόνο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά και μετά το τέλος του αγώνα, όταν και με τα συνθήματα τους έδειξαν ότι αναγνωρίζουν την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες και έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τον τελικό του Κυπέλλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ