Κόντης: «Σήμερα είχαμε άγχος, έχουμε την πολυτέλεια όλα να εξαρτώνται από εμάς»

Κόντης: «Σήμερα είχαμε άγχος, έχουμε την πολυτέλεια όλα να εξαρτώνται από εμάς»

Ο Χρήστος Κόντης μίλησε για την ισοπαλία του Βόλου κόντρα στον Ατρόμητο αλλά και την διαχείριση του άγχους που είχαν οι Θεσσαλοί

Ο Βόλος κατάφερε να ισοφαρίσει δύο φορές κόντρα στον Ατρόμητος αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει και στη νίκη, μένοντας στο τελικό 2-2, με τους Θεσσαλούς να συνεχίζουν αήττητοι στα play-outs.

Ο Χρήστος Κόντης αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του, τη συνέχεια του μίνι πρωταθλήματος αλλά και το θέμα της παραμονής.

Διαβάστε επίσης: Το «λάθος» με τον Γιόβετιτς, οι εντάσεις, το «τέλος» με τον Καρβαλιάλ, ο Ντάρκο, ο Μεντιλίμπαρ και η μεγάλη αλλαγή

Για το ποιος είχε το περισσότερο άγχος, ο ίδιος ή οι παίκτες του: «Σήμερα, φάνηκε ξεκάθαρα πως είχαμε άγχος, τόσο εγώ όσο και οι παίκτες μου. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και αυτό φάνηκε με την πίεση που άσκησε ο Ατρόμητος σε εμάς. Προερχόμαστε από τρεις συνεχόμενες νίκες, έχουμε ανεβάσει την απόδοση μας και τον πήχη των προσδοκιών μας.

Σήμερα, θέλαμε τη νίκη, γιατί αν την παίρναμε θα ήμασταν πολύ κοντά στον στόχο της παραμονής, αλλά το ότι βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ και τελικά ισοφαρίσαμε, δείχνει την ψυχική δύναμη των παιδιών. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, έχουμε τρία παιχνίδια μπροστά μας και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Όλα τα παιχνίδια που παίζουμε είναι δύσκολα, γιατί οι ομάδες παλεύουν να παραμείνουν στην κατηγορία. Σήμερα παίζαμε με μια πολύ ποιοτική ομάδα και αυτό που με προβληματίζει είναι πως δεχθήκαμε πολλές αντεπιθέσεις. Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι επίσης πολύ δύσκολο, θα το αντιμετωπίσουμε με την ανάλογη σοβαρότητα και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επειδή βαθμολογικά είμαστε πάνω από τις ομάδες που υποβιβάζονται, έχουμε το πάνω χέρι και την πολυτέλεια όλα να εξαρτώνται από εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ