Άρης: Οι δεδομένες απουσίες και τα ερωτηματικά ενόψει Ολυμπιακού

Άρης: Οι δεδομένες απουσίες και τα ερωτηματικά ενόψει Ολυμπιακού

Εκτός από τους τιμωρημένους Βερστράτε και Ανσαριφάρντ, αμφίβολοι παραμένουν για το εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (24/4) με τον Ολυμπιακό οι τραυματίες Βέλεθ και Φεράρι, καθώς και ο Σουλεϊμάνοφ, που ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο Μάντζιος περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση που βρίσκονται οι Νταρίντα, Μορόν και Ρόουζ, που αισθάνονται ενοχλήσεις

Ο Άρης θα ξεκινήσει από σήμερα (22/4) την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Άκη Μάντζιο. Με δεδομένο ότι όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΚ θα κάνουν χαλάρωμα, ο Έλληνας τεχνικός θα κάνει αύριο τις δοκιμές σε ότι αφορά την ενδεκάδα, έχοντας, όμως, αρκετά ερωτηματικά, εκτός από τις δεδομένες απουσίες των Ανσαριφάρντ και Βερστράτε, που συμπλήρωσαν κάρτες.

Συγκεκριμένα, αμφίβολοι παραμένουν, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και οι τραυματίες Βέλεθ και Φεράρι, καθώς και ο Σουλεϊμάνοφ που ταλαιπωρείται από ίωση. Ακόμα, ο προπονητής του Άρη περιμένει να διαπιστώσει και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Μορόν και Νταρίντα, που έγιναν αναγκαστική αλλαγή λόγω ενοχλήσεων στο ματς με την ΑΕΚ, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Ρόουζ.

Διαβάστε επίσης: Κόβεντρι- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-3 ( 2-4 στα πέναλτι): Πήρε το «θρίλερ» και προκρίθηκε στον τελικό η Γιουνάιτεντ

Η κατάσταση της υγείας των τριών προαναφερθέντων, πάντως, δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Δεδομένη, τέλος, θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Οντουμπάζιο στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ