Αιχμές Αλαφούζου για Γιοβάνοβιτς: «Μείναμε χωρίς παίκτες, αν είχαμε περισσότερους μπορεί να παίρναμε πρωτάθλημα»

Αιχμές Αλαφούζου για Γιοβάνοβιτς: «Μείναμε χωρίς παίκτες, αν είχαμε περισσότερους μπορεί να παίρναμε πρωτάθλημα»

Οι... μπηχτές του Γιάννη Αλαφούζου κατά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την απώλεια του φετινού πρωταθλήματος

Συνέντευξη στην «Athens Voice» έδωσε ο Γιάννης Αλαφούζος και δεν παρέλειψε να ρίξει την… μπηχτή του στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον τρόπου που λειτουργούσε στις μεταγραφές, ενώ ήταν ιδαίτερα αποκαλυπτικός και μίλησε για γεγονότα που δεν είχαν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα στο ευρύ κοινό.

Διαβάστε επίσης: Πήρε παίκτη-έκπληξη της Κ19 ο Μεντιλίμπαρ – Στην αποστολή για το παιχνίδι με την Αστον Βίλα

Δείτε όσα είπε ο Αλαφούζος:

«Είχα μια πολύ καλή σχέση μαζί του, βεβαίως είχα αντιληφθεί από την αρχή ότι δεν είχα τη δυνατότητα να τον επηρεάσω καθόλου σε θέματα μεταγραφών. Αυτό ήταν καλό και κακό. Κακό γιατί έμεινε ο Παναθηναϊκός χωρίς παίκτες, πέρσι χάσαμε τα πρωτάθλημα, αν είχαμε περισσότερους παίκτες μπορεί και να το κερδίζαμε. Παρακαλούσα. Έχω φτάσει σε σημείο για κάποιον ποδοσφαιριστή να «υποκλέψω» την έγκριση του Γιοβάνοβιτς (μιλάω χαριτολογώντας βέβαια)».

«Προσωπικά δεν μου αρέσει να επικοινωνώ πολύ. Είμαι κλειστός άνθρωπος. Αλλά αν τον συναντήσω θα τον χαιρετήσω και σίγουρα θα του προτείνω να βρεθούμε να φάμε. Ξέρετε, ήταν έντονη στιγμή. Ο κύριος Γιοβάνοβιτς έδωσε πολλά στον Παναθηναϊκό, πέτυχε πάρα πολλά πράγματα, πέρασε πάρα πολύ έντονα, και σίγουρα υπάρχει μία απογοήτευση και θα έχει μία μεγάλη πικρία. Ελπίζω ότι με την πάροδο του χρόνου οι γωνίες να εξομαλυνθούν και από εμένα και από εκείνον, να αποκατασταθεί η σχέση μας. Θέλει λίγο χρόνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ