Άρης: Αποφασισμένος στο ντέρμπι με ερωτηματικό στα χαφ

Άρης: Αποφασισμένος στο ντέρμπι με ερωτηματικό στα χαφ

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν τη νίκη στο σημερινό (19/5, 20.00) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την ιστορία τους αλλά και για να πάρουν ψυχολογία για τον τελικό του Κυπέλλου (25/5) με τον Παναθηναϊκό.

Ο Άρης θα παραταχθεί στο σημερινό ντέρμπι (19/5, 20.00) με την ΑΕΚ αποφασισμένος για τη νίκη και με το κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης» να του δίνει ώθηση. Οι κιτρινόμαυροι θα παίξουν για την ιστορία τους, ενώ η νίκη θα τους δώσει και ψυχολογία, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου (25/5) με τον Παναθηναϊκό.

Ο Άκης Μάντζιος δεν άνοιξε τα «χαρτιά» του σε ότι αφορά την ενδεκάδα, φαίνεται, όμως, ότι έχει αποφασίσει σε μεγάλο βαθμό γι΄ αυτήν, με εξαίρεση μια θέση στα χαφ. Ερωτηματικό αποτελεί, δηλαδή, το αν ο προπονητής του Άρη επιλέξει τον Βερστράτε ή τον Γκαρθία για το βασικό σχήμα.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντόγια το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ζουλ και Βερστράτε θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαβέιρο στην αριστερή και ο Νταρίντα πίσω από τον Μορόν που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. Στην περίπτωση που ο Μάντζιος επιλέξει, τελικά, τον Γκαρθία για το βασικό σχήμα, ο Ισπανός θα αγωνιστεί πίσω από τον Μορόν, ο Νταρίντα θα είναι ο παρτενέρ του Ζουλ στα χαφ και ο Βερστράτε θα μείνει στον πάγκο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο προπονητής του Άρη δεν ανακοίνωσε την αποστολή και αποτελεί ερωτηματικό το αν τελικά θα συμπεριληφθούν σ΄ αυτήν οι Βέλεθ και Τζούρασεκ. Αμφότεροι, πάντως, δεν λογίζονται για το βασικό σχήμα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ