«Ο Αλμέιδα έχει συμβόλαιο ως το 2028, ρήτρα 10 εκατομμύρια ευρώ και διατηρεί άριστες σχέσεις με τους διοικούντες της ΑΕΚ»

«Ο Αλμέιδα έχει συμβόλαιο ως το 2028, ρήτρα 10 εκατομμύρια ευρώ και διατηρεί άριστες σχέσεις με τους διοικούντες της ΑΕΚ»

Η «La Provence» καταγράφει τα δεδομένα γύρω από τον Ματίας Αλμέιδα και το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ, παρουσιάζοντας τις αντικειμενικές δυσκολίες της υπόθεσης.

Για ακόμη μία φορά τις τελευταίες μέρες γαλλικά Μέσα εμπλέκουν τον Ματίας Αλμέιδα με τη Μαρσέιγ η οποία ψάχνει προπονητή. Η «Equipe» ήταν αυτή που αναφέρθηκε τελευταία στον Αργεντινό τεχνικό της ΑΕΚ τονίζοντας πως είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι Μασσαλοί.

Το απόγευμα ήρθε ακόμη ένα ρεπορτάζ από τη Γαλλία και συγκεκριμένα από τη «La Provence» η οποία καταγράφει τα δεδομένα γύρω από τον Αλμέιδα, θέλοντας να καταδείξει πόσο δύσκολη περίπτωση είναι για τη Μαρσέιγ.

Διαβάστε επίσης: UEFA: «Η Αθήνα θα είναι μια ερυθρόλευκη θάλασσα»

«Ο πρώην μέσος της Ίντερ και της Λάτσιο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2028 με την ΑΕΚ, έχει άριστες σχέσεις με τους διοικούντες και έχει ρήτρα αποδέσμευσης 10 εκατομμυρίων ευρώ, πολύ περισσότερο για την ομάδα της Μαρσέιγ της οποίας τα οικονομικά δεν είναι απεριόριστα», σημειώνεται μεταξύ άλλων και στη συνέχεια το δημοσίευμα προσθέτει πως: «Το όνομα του Αλμέιδα που αποκαλύφθηκε από την L’Equipe το πρωί της Τρίτης και επιβεβαιώθηκε από εμάς, είναι υπό μελέτη. Εάν ο σύλλογος ελπίζει να ολοκληρώσει τον φάκελο του προπονητή μεταξύ του Σαββατοκύριακου και της έναρξης του επόμενου, διάφοροι παράγοντες κάνουν το αρχείο Αλμέιδα περίπλοκο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ