Επίσημο : Δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Νεοφύτου

Επίσημο : Δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Νεοφύτου

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απέκτησε με τη μορφή δανεισμού τον τερματοφύλακα Μιχαήλ Νεοφύτου από τον ΑΠΟΕΛ, κατόπιν του σοβαρού τραυματισμού του Κώστα Περιστερίδη.

Ο Κώστας Περιστερίδης υπέστη νέα ρήξη χιαστού σε φιλικό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, τραυματισμός που θα κρατήσει τον 27χρονο Έλληνα τερματοφύλακα εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

Έτσι, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη κινήθηκε για την απόκτηση του Μιχαήλ Νεοφύτου από τον ΑΠΟΕΛ, με την κυπριακή ομάδα να ανακοινώνει την παραχώρηση του 24χρονου Κύπριου γκολκίπερ το απόγευμα της Παρασκευής (17/08), με τη μορφή δανεισμού για τη νέα σεζόν.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του tο10.gr, οι Ηπειρώτες βρίσκονται σε επαφές με τον ΑΠΟΕΛ για να αποκτήσουν ως δανεικό τον 22χρονο εξτρέμ, Ανδρέα Μακρή.

Η ανακοίνωση:

«Κατ‘ αρχήν συμφωνία δανεισμού Νεόφυτου Μιχαήλ.

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία δανεισμού του τερματοφύλακα Νεόφυτου Μιχαήλ στην Π.Α.Ε ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ως εκ τούτου έχει δοθεί άδεια στον ποδοσφαιριστή για να μεταβεί στην Ελλάδα και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ