Μπάρκας : «Είμαστε η ΑΕΚ, πρέπει να… κόβουμε τα πόδια στις μικρές ομάδες»

Μπάρκας : «Είμαστε η ΑΕΚ, πρέπει να… κόβουμε τα πόδια στις μικρές ομάδες»

Ο Βασίλης Μπάρκας για την αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ.

Για την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος μίλησε ο Βασίλης Μπάρκας. Ο τερματοφύλακας της Ένωσης στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Novasports, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ολυμπιακό Στάδιο τόνισε πως η ΑΕΚ πρέπει να παίζει πάντα για τη νίκη, ενώ σημείωσε πως η ΑΕΚ θα πρέπει να… κόψει τα πόδια στις μικρές ομάδες.

Απαντώντας σε προσωπικό επίπεδο, ο 24χρονος παίκτης απέφυγε τον χαρακτηρισμό «ηγέτης», αλλά δήλωσε ότι θεωρεί τον εαυτό του πιο σοβαρό σε σχέση με το παρελθόν.

Οι δήλωσεις του γκολκίπερ της Ένωσης: «Δεν πιστεύω ότι ο κόσμος δεν σέβεται εμάς που ήμασταν πέρυσι και για αυτό ζητάει μεταγραφές, κατακτήσαμε το πρωτάθλημα πέρυσι, οι φίλαθλοι μας σέβονται και εμείς κάνουμε το καλύτερο για την ΑΕΚ. Ο κόσμος θα παίξει σημαντικό ρόλο αύριο, όπως κάνει πάντα, είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος άρα ένα παιχνίδι ψυχολογίας ενόψει Τρίτης και περιμένουμε να μας βοηθήσει σημαντικά.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έρχεται στην Αθήνα για να παίξει με τους πρωταθλητές και έτσι πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Οι μικρές ομάδες θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευθούν την κούρασή μας από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, όμως η δική μας δουλειά είναι να τους… κόβουμε τα πόδια, ειδικά εντός έδρας. Οι Έλληνες τερματοφύλακες έχουν κερδίσει με κόπο την εμπιστοσύνη του κόσμου, οι ομάδες μας στηρίζουν και έτσι φαίνεται η δουλειά μας στο γήπεδο.

Είμαι συνειδητοποιημένος, προσπαθώ να δίνω το καλύτερο στην προπόνηση, η ομάδα δεν έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με πέρυσι και νομίζω ότι έτσι πρέπει να διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια. Είμαστε μεγάλη ομάδα, να μπαίνουμε πάντα για να κερδίσουμε και έτσι σωστά φέτος έχουμε αλλάξει κάπως την τακτική μας, να συνεχίσουμε έτσι.

Δεν ξέρω αν είμαι ηγέτης, εγώ πιστεύω ότι είμαι πιο σοβαρός σε σχέση με το παρελθόν και μετά από κάποιους τραυματισμούς που είχα, όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε ίσοι και πρέπει να μπαίνουμε στο γήπεδο για να μην δεχθούμε γκολ και να πάρουμε τη νίκη. Δεν με απασχολούν οι πρεμιέρες του ΠΑΣ Γιάννινα, είμαστε η ΑΕΚ, μπαίνουμε για να νικήσουμε. Ασφαλώς ο αντίπαλος θα έρθει και αυτός για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, η δική μας υποχρέωση είναι να μην τους το επιτρέψουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ