Χουλτ : «Δυνατή ομάδα ο ΠΑΣ, σημαντική η βοήθεια του κόσμου»

Χουλτ : «Δυνατή ομάδα ο ΠΑΣ, σημαντική η βοήθεια του κόσμου»

Ο Νίκλας Χουλτ μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα.

Ο Νίκλας Χουλτ μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει της πρεμιέρας της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα (Σάββατο 21:30) και αναφέρθηκε στη συγκέντρωση που θα πρέπει να έχει αυτός και οι συμπαίκτες του στο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ.

Επίσης στάθηκε στον κόσμο της ομάδας ο οποίος την έχει βοηθήσει πολύ μέχρι τώρα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αμυντικού της Ένωσης:

Για το αν είναι δύσκολο να υπάρξει συγκέντρωση στο ματς του Σαββάτου: «Για μένα δεν είναι τόσο δύσκολο να είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του Σαββάτου, είναι αρχή της σεζόν, είμαστε ξεκούραστοι τόσο σωματικά όσο και πνευματικά οπότε έχουμε διάθεση να κάνουμε το καλύτερο».

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, είναι μια δυνατή ομάδα ο ΠΑΣ με προπονητή χρόνια, σήμερα θα μάθουμε λογικά και εμείς τον τρόπο που θα τους αντιμετωπίσουμε (γέλια) είναι καλά ψυχολογικά η ομάδα θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Για τους Μάνταλο – Λόπες: «Και οι είναι δύο διαφορετικοί, ο Λόπες έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τα δικά μου, ο Μάνταλος συγκλίνει στον άξονα. Δεν μπορώ να διαλέξω έναν από τους δύο, αλλά αυτό που μου αρέσει είναι ο χαφ που είναι μπροστά μου να συγκλίνει προς τα μέσα για να έχω χώρο».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος μας στηρίζει πριν ακόμα ξεκινήσουν τα παιχνίδια, μέσω των socialmedia, στα εκτός έδρας παιχνίδια που δώσαμε στην Σκοτία και στην Ουγγαρία νιώθαμε ότι παίζαμε εντός έδρας, είναι σημαντική η βοήθεια του κόσμου».

Για την καλή αγωνιστική του κατάσταση: «Πέρυσι τον Γενάρη βρισκόμουν σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Είχα φύγει από τον Παναθηναϊκό ήμουν 1 μήνα χωρίς προπονήσεις. Ήταν δύσκολη η προσαρμογή μου, όμως φέτος από την αρχή της σεζόν νιώθω πολύ καλά. Όσο ήμουν στη Σουηδία δούλεψα μόνος μου και έκανα ατομικές προπονήσεις. Αισθάνομαι υπέροχα στην ΑΕΚ και έξτρα κίνητρο για εμένα είναι ο Μαρίνος Ουζουνιδης που έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν και είναι ένας προπονητής που παίρνει το κάτι παραπάνω από τους παίκτες του».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ