Οι Τούρκοι επιβεβαιώνουν to10.gr για το «μπάσιμο» της Φενέρ για Φορτούνη και Πέλκα!

Οι Τούρκοι επιβεβαιώνουν to10.gr για το «μπάσιμο» της Φενέρ για Φορτούνη και Πέλκα!

Η Fanatik με δημοσίευμά της επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του 10.gr για τις προτάσεις της Φενέρ σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό για Πέλκα και Φορτούνη τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών.

Είναι δύο από τα «καυτά» ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και με τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους έχουν τραβήξει πάνω τους τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Ο λόγος για τους Κώστα Φορτούνη και Δημήτρη Πέλκα, οι οποίοι διαπρέπουν στις ομάδες τους και βρίσκονται στο στόχαστρο μεγάλων συλλόγων της Γηραιάς Ηπείρου.

Όπως σάς αποκάλυψε to10.gr, το βράδυ της περασμένης Τρίτης (04/09), η Φενέρ τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού και κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη ύψους 8 εκατ. ευρώ! Οι Ερυθρόλευκοι, ωστόσο, αρνήθηκαν την πρόταση και ο διεθνής μεσοεπιθετικός παρέμεινε στο ρόστερ τους και στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Δύο μέρες αργότερα, την Πέμπτη (06/09), to10.gr σας αποκάλυψε ότι μετά την αρνητική απάντηση του Ολυμπιακού για τον Φορτούνη η Φενέρ έκανε κρούση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα. Οι Τούρκοι, όπως διαβάσατε χαρακτηριστικά στο εν λόγω ρεπορτάζ, ενδιαφέρθηκαν για τον άσο του ΠΑΟΚ μετά από προτροπή του γνωστού ατζέντη, Πολ Κουτσολιάκου. Όμως, όπως και στην περίπτωση του Φορτούνη, έτσι και σε αυτή του Πέλκα, ο ΠΑΟΚ απάντησε αρνητικά και ο 25χρονος άσος παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα, η τουρκική Fanatik επιβεβαίωσε πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ που δημοσίευσε πριν από αρκετές ημέρες to10.gr, με την εφημερίδα της γειτονικής χώρας να γράφει για τις προτάσεις που κατέθεσε η Φενέρ σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό για τους δύο άσους της Εθνικής ομάδας. Η Fanatik αναφέρει ότι η τούρκικη ομάδα κατέθεσε στους Ερυθρόλευκους πρόταση ύψους 8 εκατ. ευρώ, αλλά και στον Δικέφαλο πρόταση που έφτανε τα 7.5 εκατ. ευρώ, αλλά και οι δύο απορρίφθηκαν.

Δείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ