Παντελίδης: «Πολύ πικρή γεύση, για λίγο δεν πήραμε κάτι από το ματς»

Παντελίδης: «Πολύ πικρή γεύση, για λίγο δεν πήραμε κάτι από το ματς»

Στην σκληρή ήττα από τον Ολυμπιακό στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης αλλά και στο δύσκολο πρόγραμμα του Αστέρα στάθηκε ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς του Καραϊσκάκης.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης είδε την ομάδα του για άλλη ια φορά να χάνει ένα ματς στις λεπτομέρειες, βγάζοντας το δύσκολο ομολογουμένως πρόγραμμα της αρχής με μάλλον αρνητικό πρόσημο.

Διαβάστε τι δήλωσε αναλυτικά ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Ολυμπιακό:

Για την ήττα στα τελευταία λεπτά: «Πολύ πικρή η γεύση. Έχουμε χάσει με δύο ματς με πέναλτι με περισσότερο να μην είναι και λιγότερο να είναι. Στο σημερινό ματς σταθήκαμε πολύ καλά, αλλά στο τέλος για λίγο δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι.

Για λίγο στο τέλος δεν πήραμε αποτέλεσμα. Η ομάδα, παρά τα δύο πρώτα άδικα και άτυχα αποτελέσματα, για να μην παρεξηγηθούμε, είναι μία δουλεμένη ομάδα. Μπαίνει στο γήπεδο με πλάνο».

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Δεν ξέρω καν το τι είναι μετά τον Απόλλωνα. Εγώ κοιτάω μόνο το αμέσως επόμενο παιχνίδι. Πάντα με ποιον παίζουμε αμέσως μετά. Στον σημερινό αγώνα μπαίνεις με ‘καθαρό’ μυαλό και ότι μπορείς να το πάρεις. Δεν είναι ματς που λες σίγουρα θα το πάρεις. Το επόμενο ματς, όμως, πρέπει να το πάρεις».

Για τις διαδοχικές ήττες: «Στα προηγούμενα ματς δεν πήραμε κάτι, βάσει των όσων έχουμε αναλύσει. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα. Δεν νομίζω άλλη ομάδα με τέτοιο πρόγραμμα θα είχε πάρει κάτι παραπάνω».

Για την προπονητική του προσέγγιση κόντρα στον Ολυμπιακό: «Καταφέραμε να… απονευρώσουμε το κέντρο του Ολυμπιακού με τον Μπουχαλάκη να περιορίζεται στο καλό ματς που κάνει με τις μπαλιές του και ο Φορτούνης να μη λειτουργεί τόσο καλά. Βάλαμε τον Φερνάντες και τον Τόνσο για πιο καλές επιλογές. Γιατί και στο πρώτο μέρος είχαμε κάποιες φάσεις, αλλά μας έλλειψε η τελική επιλογή».

Για το τι μέλλει γενέσθαι με τους Αρκάδες στη συνέχεια: «Δεν νομίζω άλλη ομάδα με το πρόγραμμα του Αστέρα θα έπαιρνε κάτι. Και στο δεύτερο μέρος με τον ΠΑΟΚ είχαμε πολύ καλή εικόνα με κατοχή και δοκάρι. Είχαμε καλό δεύτερο μέρος, όπως και με Ολυμπιακό, Δείχνει η ομάδα ότι δεν πτοείται από τα αποτέλεσμα. Φοβόμασταν πως οι ήττες μπορεί να πλήξουν το ηθικό, αλλά τα παιδιά αυτά δείχνουν πως μπορούν και έτσι δεν φοβόμαστε. Πιστεύω πως θα μπορέσουμε στη συνέχεια να κάνουμε την πρώτη μας νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ