Γιουνές : «Θέλω να δείξω ακόμη περισσότερα»

Γιουνές : «Θέλω να δείξω ακόμη περισσότερα»

Ο Τυνήσιος επιθετικός, που πέτυχε το πρώτο γκολ του Άρη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, μίλησε για τα όσα επιθυμεί να πετύχει κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Ο Χαμζά Γιουνές σχολίασε το εύστοχο πέναλτι που εκτέλεσε σε βάρος του Αστέρα, και άνοιξε το σκορ για λογαριασμό του Άρη, ενώ μίλησε για τον τρόπο παιχνιδιού του κατά τη διάρκεια του ματς και έδειξε διατεθειμένος να προσφέρει ακόμη περισσότερα στην ομάδα του στην πορεία της σεζόν.
Για το γκολ που πέτυχε : «Το μόνο που σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή ήταν να σκοράρω για να πάρουμε τη νίκη. Ξέρω ότι η ομάδα αμυντικά είναι πολύ καλή και αν έβαζα το πέναλτι θα κρατούσαμε το σκορ».
Για το ότι συχνά κινούνταν στις πλευρές : «Ξέρουμε ότι ο Αστέρας παίζει πίσω. Έπρεπε να βγω για να τραβήξω και τον αμυντικό ή να παίξουμε 1-2 με τους εξτρέμ. Ήταν οδηγία του προπονητή και η γνώμη μου είναι ότι ήταν καλή ιδέα, γιατί αν έμενα μόνο στην περιοχή θα έπρεπε να περιμένω να πάρω τη μπάλα».
Για τους αμυντικούς που επιχειρούν να τον εκνευρίζουν : «Τον έχω συνηθίσει, στην Ξάνθη ήμουν έναν χρόνο, τον ξέρω καλά. Είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστώ. Είμαστε συνηθισμένοι οι επιθετικοί στο να δεχόμαστε κλωτσιές, αλλά πρέπει να το κοντρολάρουμε».
Για τη συνεργασία με τον Θωμά Ναζλίδη : «Είναι σημαντικό το νούμερο 10 πίσω μου για βοήθεια. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο κουρασμένος ο Αστέρας, εμείς παίξαμε πολύ καλύτερα και δείξαμε ότι θέλαμε να κερδίσουμε».
Για το αν αισθάνεται ευχαριστημένος από τη  μέχρι στιγμής απόδοσή του : «Θέλω φυσικά να δείξω ακόμη περισσότερα, δεν έχω φτάσει στο 100%. Είμαστε πολλοί καινούριοι παίκτες στην ομάδα και χρειαζόμαστε περισσότερα παιχνίδια να γνωριστούμε. Σε κάποια ματς δεν δημιουργούμε τόσες φάσεις, αλλά το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε και αυτό κάνουμε».
Για τη φάση της σύγκρουσης με τον τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης : «Είδα το πόδι του στο γόνατό μου, πρώτα χτύπησε τη μπάλα και μετά εμένα. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ