Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Ατρόμητος νίκησε τον Λεβαδειακό πετυχαίνοντας τις νίκες της αγωνιστικής και ανέβηκαν στην κορυφή της Superleague, την ώρα που στην πρώτη 5άδα γίνεται… χαμός.

Ο Απόλλωνας ηττήθηκε για άλλη μια φορά (5η συνεχόμενη) στη Superleague, αυτή τη φορά από τον Πανιώνιο που είχε ως πρωταγωνιστή τον Ντουρμισάι που πέτυχε και τα δύο γκολ στο 2-0 της νίκης των Νεοσμυρνιωτών.

Με το ίδιο σκορ (2-0) πέρασε από την έδρα του Λεβαδειακού και ο Ατρόμητος, με τα τέρματα των Βασιλακάκη και Ουγκράι, με τους Περιστεριώτες να διατηρούν το αήττητο και να σκαρφαλώνουν στην κορυφή της Superleague.

Στις νίκες επέστρεψε και ο Άρης, μετά την ήττα από τον ΠΑΣ. Μπροστά στο κοινό τους, στο Βικελίδης, οι κιτρινόμαυροι πήραν μια πολύ δύσκολη αλλά και σημαντική νίκη (2-0) με τα γκολ των Γιουνές και Γκαρσία, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ έχοντας ως τεράστιο σύμμαχο την τύχη, πήρε τη νίκη μέσα στο Γ. Καραϊσκάκης επί του Ολυμπιακού (1-0) με αυτογκόλ του Βούκοβιτς και πέρασε πρώτος, έχοντας ως… συγκάτοικο τον Ατρόμητο.

Με το ματς της Λαμίας κόντρα στην Ξάνθη αύριο (1/10) και ώρα 19:00 να είναι η μόνη εκκρεμότητα για την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής, ας δούμε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία:

1.Π.Α.Ο.Κ.    13*
2.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.    13
3.A.E.K.    12
4.ΑΡΗΣ    12
5.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    12
6.ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ    9**
7.Α.Ε.Λ.    6
8.ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ    6
9.Α.Ο. ΞΑΝΘΗ    5
10.ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ    5
11.ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ    4
12.ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.    3
13.ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ    3
14.ΛΑΜΙΑ    1
15.Ο.Φ.Η.    1
16.ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.    0

Με έντονη γραφή οι ομάδες που έχουν ματς λιγότερο

*Ο ΠΑΟΚ «κουβαλάει» αφαίρεση δύο βαθμών (-2) από το περσινό πρωτάθλημα.

**Ο Παναθηναϊκός έχει και αυτός αφαίρεση 6 βαθμών (-6) από την περσινή σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ