Βασιλειάδης: «Προς εξιχνίαση η υπόθεση Τζήλου»

Βασιλειάδης: «Προς εξιχνίαση η υπόθεση Τζήλου»

Ο υφυπουργός αθλητισμού τόνισε μετά την συνάντηση με τους διαιτητές πως έγινε συζήτηση σε καλό κλίμα και υποστήριξε πως οι αρχές είναι κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης Τζήλου

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης ήταν παρών στην συνάντηση των διαιτητών με τους φορείς του ποδοσφαίρου και μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου. Ο υφυπουργός αναφέρθηκε στα όσα συζητήθηκαν και παράλληλα πρόσθεσε πως οι αρχές είναι κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης Τζήλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Βασιλειάδης:

Για το αν βρέθηκε λύση: «Έγινε μια συζήτηση γενικότερου περιεχομένου, πέρα από την επίθεση Τζήλου. Οι διαιτητές θα συσκεφθούν και θα πουν τις αποφάσεις».

Για το αν πήραν εγγυήσεις: «Εξαρτάται τι εννοούμε με τον όρο εγγυήσεις. Δόθηκαν κάποιες αποσαφηνίσεις για το τι έχει ο καθένας και τι μπορεί να κάνει. Έχω την αισχύνη, επειδή υπήρξε καλό κλίμα, λύθηκαν και κάποιες παρεξηγήσεις, νομίζω ότι είμαστε σε ένα καλό σημείο και όλοι μας διατρανώσαμε την εμπιστοσύνη μας στην κεντρική επιτροπή διαιτησίας».

Για το τι ζήτησαν οι διαιτητές: «Το πιο σημαντικό είναι οι δηλώσεις και πως αντιμετωπίζονται. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Αυτό που ζήτησαν είναι να πέσουν οι τόνοι. Υπάρχει ένα θέμα με τον Τύπο. Ότι καταλήγει στα γραφεία μου δεν τα δημοσιοποιούμε, δεν έχει νόημα. Περιμένουμε τη δικαιοσύνη. Είμαστε ως πολιτεία έτοιμοι να συνδράμουμε με οποιοδήποτε τρόπο μας ζητηθεί. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε θετικοί σε οτιδήποτε προς το θετικό. Δεν θα κάνουμε ούτε βήμα για να κατακτήσουμε την κανονικότητα»

Για το τι θα συμβεί στο επόμενο κρούσμα όπως αυτό του Τζήλου: «Δεν είναι το πρόβλημα μόνο ο ξυλοδαρμός του Τζήλου. Έχουμε φαινόμενα Ασβεστά. Πρέπει να βρεθούν στο ακροατήριο κάποιοι ένοχοι. Έχω την αίσθηση, ότι είμαστε σε καλό δρόμο, προς την εξιχνίαση της υπόθεσης για να δείξουμε σε όλους ότι σ’ αυτήν την χώρα υπάρχουν κανόνες και δεν θα γίνουμε Κολομβία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ