Ολυμπιακός: Προπονήθηκαν Σισέ, Ομάρ και Ποντένσε

Ολυμπιακός: Προπονήθηκαν Σισέ, Ομάρ και Ποντένσε

Οι τρεις παίκτες ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τον αγώνα της Κυριακής με τον Λεβαδειακό.

Το παιχνίδι του Κυπέλλου με την Ξάνθη ανήκει στο παρελθόν, με τον Ολυμπιακό πλέον να επικεντρώνεται στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Ερυθρόλευκοι την Κυριακή θα αγωνιστούν στην Βοιωτία, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του Ολυμπιακού να έχουν τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους. Οι Πειραιώτες την Τετάρτη ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση στη Στερεά Ελλάδα, με την προπόνηση να επιφυλάσσει ευχάριστα νέα για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ο Ιβηρας προπονητής είδε με ικανοποίηση τους Παπέ Αμπού Σισέ, Ομάρ Ελαμπντελαουί και Ντάνιελ Ποντένσε να λαμβάνουν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα και να τίθενται στη διάθεσή του για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Οι τρεις παίκτες είχαν χάσει τις τελευταίες προπονήσεις και δεν είχαν ταξιδέψει στην Ξάνθη για τον αγώνα του Κυπέλλου. Πλέον, έχουν ξεπεράσει τα προβλήματά τους και υπολογίζονται για το παιχνίδι στη Λιβαδειά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ